USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюку і заступникам затвердили оклади

3 Грудня 2015 14:34
Депутати Луцької міської ради проголосували за встановлення розміру окладів міському голові та заступникам, у розмірах , встановлених проектом рішення.

Відповідне рішення депутати ухвалили під час першої сесії міської ради сьогодні, 3 грудня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те які надбавки пропонують до платні меру Луцька і його заступникам.

Згідно з проектом рішення, надбавка меру до посадового окладу - 110%, (25% – за стаж роботи, 80% – за ранг службової особи та 5% – за звання «Заслужений економіст України»).Натомість першому віце-меру Тарасу Яковлеву можуть встановити загальну надбавку 85%, заступникам Юрію Моклиці – 80%, Юрію Вербичу – 110%.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАДБАВКИ РОМАНЮКУ ТА ЗАСТУПНИКАМ: КОМУ, СКІЛЬКИ Й ЗА ЩО

Зауважимо, як нещодавно повідомлялося, луцьким освітянам зняли усі надбавки. Як пояснив начальник міського управління освіти Олег Гребенюк, доплата індексації працівникам сфери дошкільної освіти міста не відбувалася через нестачу коштів.

Депутати поголосували за проект рішення практично без обговорення. Лише депутат Олександр Кравченко з фракції УКРОП поцікавився, чи зарплата міського голови і заступників залишається в тому розмірі, як і минулого терміну, чи підвищилась.

Як стверджують у кадровому відділі, зарплата у згаданих посадовців, порівняно з попередньою каденцією, не змінилася.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАРПЛАТА РОМАНЮКА - НАЙБІЛЬША СЕРЕД УСІХ МЕРІВ УКРАЇНИ

На фото: Олександр Кравченко (праворуч), Ігор Поліщук, голова фракції УКРОП (ліворуч)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Кріс Показати IP 3 Грудня 2015 15:11
Так яка в них зарплатня??? Слабо написати?
Тарас Чурило Показати IP 3 Грудня 2015 15:29
А вчителям, лікарям де надбавки в розмірі 110 відсотків? І ще говорять, чому область поринає в корупції, чому лікар із заробітною платою у 1500 гривень бере хабарі, а все тому що повне беззаконня і соціальна несправедливість, у мера заробітна плата 10000 тисяч, а у лікаря 1500
ua до Тарас Чурило Показати IP 3 Грудня 2015 18:59
Жодного бідового лікаря не знаю, Лікарні перетворили на установи по викачуванню грошей. Працюючи в державних приміщеннях на державному обладнанні ,інструментах використовуючи лабораторіі ,освітлення і таке інше не платять жодного податку беруть хабарі ще й отримують за це зарплату . Ви пропонуєте ім збільшити заробітню плату. Брали хабарі ,беруть і будуть брати .
As Показати IP 3 Грудня 2015 15:37
100 000 гривень точьно вистачить? Не забагато для хапуги?
йшов повз Показати IP 3 Грудня 2015 16:00
Дайте цифри.
Ас до йшов повз Показати IP 3 Грудня 2015 17:37
100 000 гривень!!!! Зарплата в цього покидька подивіться на його рило ненажреться свиня невдячна!!!
111 Показати IP 3 Грудня 2015 16:04
Зауважимо, як нещодавно повідомлялося, луцьким освітянам зняли усі надбавки. Як пояснив начальник міського управління освіти Олег Гребенюк, доплата індексації працівникам сфери дошкільної освіти міста не відбувалася через нестачу коштів. Надбавки та індексація це різні поняття
Віталій Показати IP 3 Грудня 2015 17:34
Не зовсім розумію, до чого тут фото Кравченка та Поліщука? За те що "поцікавились"?
луцьк Показати IP 3 Грудня 2015 17:49
дійсно а де цифри ,проценти мало цікавлять людей.
редактору Показати IP 3 Грудня 2015 17:56
То яка зарплата???? Промичіть!!!! ГА????
Світязь Показати IP 3 Грудня 2015 18:17
Коли вже ****** понажираються???
ВОВК Показати IP 3 Грудня 2015 19:10
свині не нажираються вони тільки кабаніють. Скоро свято. Що з свинями роблять на свято ?
До романюка Показати IP 3 Грудня 2015 20:09
А слабо зовсім відмовитися від зарплати, як це зробив Палиця? Ти ж не бідна людина, можеш прожити і за проценти від заощаджень і за хабарі, які набрав за попередньої каденції! Та тобі все мало: лікування безкоштовно, автомобіль дармовий!
петро Показати IP 3 Грудня 2015 22:40
Треба було до виборів гвандіти. І голосувати треба було інакше,а тепер майте за що боролись. І не махайте після бійки кулаками-вітер не піднімете однаково. Тільки й вміете гавкати з-під воріт.
олег Показати IP 4 Грудня 2015 12:02
нетебабуло за це романюкоріло голосовати! тепер воно буде жерти,жерти, ще раз жери!
лучанка Показати IP 4 Грудня 2015 18:16
Та ну не буває надбавки за ранг чи стаж роботи!!!! любий бухгалтер з бюджетної сфери цю інформацію спростує. Навіщо писати нісенітницю?? і накручувати людей. Є таке поняття вислуга років у державних службовців і поняття ранг держ.службовця, і в залежності від рагну і займаної посади, і сума відрізняється!!! - і це не видумка спеціально для міського голови. таке є у кожного держслужбовця в Україні!!!
Лучанин Василь Показати IP 22 Грудня 2015 17:16
Про які надбавки йдеться мова?!! Якби у місті не було б жодної ямки на дорозі, якби учитель отримував гідну зарплату, якби міські лікарні були забезпеченні усім від а до я, і т.д., це можна продовжувати до безкінечності. От коли ці якби будуть усі виконані, коли цю всю роботу приймуть жителі міста, а не хапуги, які до виборів обіцяють як і раніше так далі продовжують, а після виборів вбираються у пір'я і ні про що, і ні про кого не думають, лише про свої набиті кишені. От тоді можна було б поговорити про надбавки, але лише поговорити а не нараховувати їх. На при великий сором у нас не держслужбовці, а лише хапуги, починаючи із Романюка і закінчуючи низами. А ті які пробують щось зробити, їх просто не допускають до роботи. Скільки ловили хапуг та взяточників на гарячому, а вони як працювали так і далі працюють. Кримінальні справи, я підозрюю, уже давно зфабриковані дружками із прокуратури та за допомогою продажних судів. А вони все собі ще зарплати піднімають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus