USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як волинянам узаконити зміну кольору авто

13 Грудня 2016 11:22
Згідно з чинним законодавством у разі зміни кольору здійснюється перереєстрація транспортного засобу. Процедуру необхідно здійснити протягом десяти діб після виникнення обставин, що є підставою для внесення змін до реєстраційних документів, тобто після перефарбування.

Про це повідомляє Регіональний сервісний центр МВС у Волинській області.

Автовласник або довірена особа може звернутися до будь-якого територіального сервісного центру МВС, незалежно від місця проживання або реєстрації, з такими документами:

- паспорт:

- ідентифікаційний номер;

- доручення на уповноважену особу (за необхідності);

- свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Цікаво, що на сьогодні при реєстрації автомобіля у графі «колір» вписують лише 11 основних кольорів без уточнень щодо відтінків: чорний, синій, зелений, бежевий, червоний, фіолетовий, коричневий, сірий, оранжевий, жовтий, білий.

Отже, якщо транспортний засіб пофарбовано у декілька кольорів, у техпаспорті вказується той, що переважає. Однак при заміні відтінка авто без зміни основного кольору перереєстрація не потрібна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
решала Показати IP 13 Грудня 2016 13:40
нє, таким не займаємось, але помогти зможем, за пару рубчиків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus