USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як волинські нардепи голосували за створення слідчої комісії щодо офшорів

1 Червня 2016 23:40
Лише один із волинських нардепів голосував за створення слідчої комісії щодо офшорів Порошенка.

Про це повідомляє Волинь.info прес-служба Ігоря Гузя.

Верховна Рада України провалила голосування для створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування діяльності офшорних компаній, пов’язаних із Президентом України Петром Порошенком. Із волинських нардепів ТСК підтримав лише Ігор Гузь.

Під час голосування 1 червня Юрій Савчук та Ігор Лапін зазначені як «відсутні», Степан Івахів та Сергій Мартиняк не голосували за рішення.

ТСК планували створити «з метою здійснення парламентського контролю за станом забезпечення неупередженого та прозорого розслідування інформації щодо наявності офшорних компаній у Президента України Порошенка П.О., Голови Національного банку України Гонтаревої В.О., Міністра фінансів України Данилюка О.О. та інших вищих посадових осіб, уповноважених на виконання функцій держави, на підставі даних, оприлюднених засобами масової інформації».

Йдеться про публікації, що стосуються наявності офшорних рахунків у Петра Порошенка, Олександра Данилюка та Валерії Гонтарєвої у різних країнах, зокрема на Кіпрі, Кайманових островах, Британських віргінських островах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
виборцям горохывсько Показати IP 2 Червня 2016 08:17
Ы ДАЛЫ ГОЛОСУЙТЕ ЗА МАРТИНЯКА,ЯКИЙ ЯВНО НЕ ГОЛОСУЭ ЗА ДЕМОКРАТИЧНЫ ЗАКОНИ А ГОЛОСУЭ ЗА КРИВАВЫ ЗАКОНИ, люди не продавайтесь за 200 гривень
лучанам Показати IP 2 Червня 2016 08:57
от вже лапін грошима обростає з бурштинового клондаку, в шию його гнати з луцька
ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ Показати IP 2 Червня 2016 09:07
Гузь президент?
патріотам Показати IP 2 Червня 2016 10:52
справа не в гузі, просто в людини є позиція щодо президента - подумайте виборці, щоб не було так як з мартиняком!!!!!
Анонім Показати IP 2 Червня 2016 16:07
Лапін став співавтором законопректу про відміну свята 9 травня, і який говорить про те,щоб святкові дні,які припадають на вихідні, НЕ переносились на наступний робочий день. Тільки вчора читала цей проект, автори (і Лапін в т.ч.) мотивують тим, що українці в умовах спаду економіки повинні менше мати вихідних і більше працювати. Читайте, слідкуйте за тим, що роблять (виробляють) ті, за кого ви голосували. Чому український виборець, звичайна пересічна людина є складовою інертної маси електорату? Чому нас, таких свідомих і незалежних, так втемну використовують? Через відсутність духовності і культури. Їх сьогодні замінила примарна "успішність" (тобто грошовитість по-полішуцьки). Нема людини, яка б довела, що в Україні духовність, культура і ментальність нації не спаплюжені і не знищені. Тому ми віримо першому ліпшому пройдисвіту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus