USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Савченко знову відзначилася в Раді

1 Червня 2016 21:56
Народний депутат Надія Савченко закликала Верховну Раду створити Тимчасову слідчу комісію з офшорного скандалу, інакше до парламенту «запустять такий снаряд, що ляжуть всі». Про це вона заявила перед голосуванням за відповідну постанову, - інформують Надзвичайні Новини.

Нагадаємо, українська льотчиця Надія Савченко повернулася в Україну 25 травня. Після повернення додому багато хто помітив зміни в її іміджі, з приводу чого в експертів виникли власні версії. Перший робочий день Надії Савченко у Верховній Раді вже в якості народного депутата наробив чимало шуму.

Важко зрозуміти та осягнути поведінку людини, що фактично два роки була у полоні. Зазвичай необхідна реабілітація та щонайменше – відпочинок. Імовірно, цим і пояснюється її ексцентрична поведінка у Верховній Раді, в аеропорту, у розмовах на публіку. Тому те, як можуть використати ім’я льотчиці політики та під чий вплив вона потрапить, відіб’ється і на долі Савченко. «Але це тільки у тому випадку, якщо Савченко здатна залишитися командним гравцем. Якщо вже «зловила зірку» – почне руйнувати партію зсередини. Аргументація буде проста: в Раді немає коаліції і, якщо правлячий клас нездатний забезпечити мінімальну стабільність парламенту, його треба переобрати», – цитують «Вести» політолога Костя Бондаренка.

Сьогодні Надія савченко заявила з трибуни парламенту: «Кожна влада, яка приходить, починає кричати про корупцію минулої влади. Не було ще на моїй пам'яті жодної влади, яка б говорила про свою корупцію. Ви всі - на «Титаніку». Парламент цього скликання – ми всі на «Титаніку». І щоб ви розуміли: ніхто з вас не випливе. Ви вже не випливете зараз, якщо проголосуєте проти цього закону, проти створення цієї комісії. На вас зараз дивиться народ. Якщо ви зараз не створите комісію – народ вже зрозуміє, які ви. Якщо ви створите комісію, і вона нічого не дасть, народ теж зрозуміє, які ви. У будь-якому випадку, з цього корабля не втечуть навіть щури».

У зв'язку з цим Савченко закликала депутатів «не викручуватись» і почати боротися з корупцією з себе.

«Почніть, як бандити 90-х: вони крали, вони визнали це, а потім вони наїлися і понесли до церкви гроші. Замолити свої гріхи перед народом. Почніть з себе. Віддайте зайве. І тоді народ ваш «Титанік» винесе на руках, а ви врятуєте Україну. Якщо ви цього не зробите, народ втопить вас. У цю Верховну Раду запустять такий снаряд, що ляжуть тут всі», – підкреслила нардеп.

«Тому раджу почати з того, щоб прийняти комісію і зробити це чесно. Можливо, це буде першим, що зробить чинна влада для людей», – підсумувала вона.

Зауважимо, депутати все ж не підтримали проект постанови про утворення комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Оксана Показати IP 1 Червня 2016 23:50
Шо то ще за Савченко? Чого про неi всьо пишуть?
Радіо до Оксана Показати IP 2 Червня 2016 08:31
Не шо а хто. Черговий народний месія, який буде робити все добре на зло всьому поганому, який покарає всіх злодіїв і т п. Приблизно так розмірковує наш наївний народ, сидячи на лавочці і плюючи насіння на землю, яке зранку підмете двірник бо то його робота. А взагалі, хитрі міра сєго, кинули чергову тєму в маси, шоб менше думали про земне. Знали, що попадуть 100% і не помилилися. До опалювального сезону ше таких тєм буде йой йой, от якісь бумаги з підписами тих кого вже давно нема в країні випливають. Всьо путьом, як кажуть. В могилу.
Ая Показати IP 1 Червня 2016 23:51
відношу враження, що так звані парламентарі (українські) є глухі, їм всім іти на довготривалу відпустку і лікуватись і не повертатись на старі місця......
Таня Показати IP 2 Червня 2016 01:16
Армійська типова пі-пі-пі... Ось хто керує сьогодні країною...
Бублік-Рублік Показати IP 2 Червня 2016 05:16
правильно сказала,але кому це цікаво...коли в раді сидять одні бовдури які думають тільки як більше вкрасти ,а на людей начхати цим гомункулам.
КУМ Показати IP 2 Червня 2016 08:59
Так цих бовдурів вибирали ми,то хто тоді ми.Кожен повинен почати з себе.Чим ми кращі,що живем злидарями на такій багатій землі.І не треба кричати,що ми такі розумні і працьовиті.Це міфи...
ВОВК Показати IP 2 Червня 2016 20:27
баба дає копоті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus