USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Як волинські «воїни» на морі відпочивали

3 Серпня 2018 20:16
П’ятнадцятеро вихованців спортивного клубу «Воїн» повернулися із відпочинку на морі.

У супроводі старшого тренера Андрія Зінчука та тренера з ударної техніки Дмитра Василенка «воїни» відпочивали на березі Чорного моря – у селі Курортне Одеської області, інформує Перший.

Поїздка для спортсменів була абсолютно безкоштовною та стала своєрідним подарунком за досягнення від спонсорів – Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», Федерацій ММА та Бойового самбо України у Волинській області.

Крім того, допомогу у доїзді, проживанні та харчуванні клубу надали: Ігор Дудінський («Базилік»), Михайло Смолка («Патріот Агро»), Олександр Редько(KND), Олег Тарасюк («Аполінарія»), підприємець Сергій Поліщук, Роман Гаврилов (West Cars) та Роман Махей («Тростянецькі ковбаси»).

Протягом десяти днів тренери та вихованці клубу «Воїн» проживали на території бази відпочинку «Крістіна».

«Жодних тренувань, а лише відпочинок та культурна програма»,- розповів тренер Дмитро Василенко.

Зокрема, «воїни» здійснили пізнавальну екскурсію до Білгород-Дністровської або Аккерманської фортеці.

«Наші спортсмени – в першу чергу діти, підлітки. Постійне перебування в рамках суворої дисципліни вдома, у школі та в спортивному залі є стресом для дитячої психіки. Тому під час відпочинку на морі ми їм дали трохи свободи – «відбій» був пізніше, аніж завжди, вони мали можливість погуляти, сходити на дискотеку, розслабитися», - наголосив тренер з ударної техніки.

«Воїн» Андрій Місюк, який вже три роки займається у спортивному клубі і є чемпіоном України з ММА та бойового самбо, розповів, що відпочинок йому сподобався.

«Компанія друзів, до моря близько, гарна природа – що ще потрібно для хорошого відпочинку», - переконаний хлопець.
Чемпіон України з бойового самбо Сашко Робітницький теж поділився своїми враженнями від відпочинку.

«Не очікував, що нас і цього року повезуть на море. Дуже сподобалися екскурсії, а найбільше запам’яталися відвідини залу, де тренувався усім відомий боксер Василь Ломаченко, у Білгород-Дністровському», - сказав він.
Срібний призер Чемпіонату України з ММА 19-річний Даниїл Шелофаст розповів, що на морі просто відпочивав – і фізично, і морально, налаштовуючися на нові тренування та перемоги.
До слова, вже з 20 серпня клуб «Воїн» повертається до тренувань. Хлопці наполегливо готуватимуться до Чемпіонату Європи з бойового самбо.

«Для цього ми організуємо в Луцьку тренувальний збір з боротьби. Приїдуть кращі тренери, зокрема команда Геннадія Горохова з Нетішина, які вдосконалюватимуть майстерність наших вихованців», - наголосив тренер СК «Воїн» Дмитро Василенко.
Нагадаємо, що 8 «воїнів» є членами національної збірної України, яка вже цієї осені поїде до Чехії на Чемпіонат Європи з бойового самбо.

Фото – з особистого архіву СК «Воїн»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хохо Показати IP 4 Серпня 2018 09:40
ви як спите то тоже кулакі тримаєте? лисі бриті з кулааами на кожному фото. пропагуєте насилля? бридко дивитись. 90 рокі
Ярик до хохо Показати IP 4 Серпня 2018 11:27
Хохо а де ви насилля побачили? В вас мабуть прихологічна травма. А хлопці молодці, тренуюсь тіло і дух, так тримати!!
Ярик до хохо Показати IP 4 Серпня 2018 11:30
я теж лисий та бритий, скажіть а ви людей по зовнішності судите???
Онаній до хохо Показати IP 4 Серпня 2018 12:48
Твого мнєнія тут всі ждали!!!! ТИ себе в зеркалі бачив му...ак!
Лисий з Браззерс Показати IP 29 Серпня 2018 23:08
Краще нехай кулаки тримають ніж пивко із цигарками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus