USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Як вигідно купити житло в кредит у Луцьку*

10 Вересня 2020 17:15
Як придбати житло, якщо одноразово зібрати необхідну суму складно? Правильно – взяти кредит. Проте, у цій, здавалось би, звичній сьогодні справі треба теж знати нюанси. Адже якщо ви плануєте придбати житло у новобудові, яка ще будується, знайти банк, який цю покупку прокредитує, складно. Річ у тім, що більшість банків, які пропонують іпотечні кредити, хочуть, щоб житло було вже здане в експлуатацію, щоб у нього вже був якийсь власник, і тоді вони зможуть видати кредит під заставу майна.

Але якщо хочеться придбати житло у новобудові ще на етапі будівництва? Тим більше, саме тоді ціни на квартири на порядок нижчі, аніж у вже зданих квартирах. А що, як в комплексі, де ви хочете оселитися, квартири розкуповують ще до здачі в експлуатацію, навіть до завершення будівництва, як це, приміром, відбувається з квартирами від луцької Будівельної компанії ЛДБК?

Вихід є, як зазначає керівниця відділу маркетингу ЛДБК Ірина Кушпель. Майже чотири роки забудовник успішно співпрацює з АТ «Кредобанк», який єдиний в Україні видає кредити під майнові права – незавершене будівництво.

«До нас часто звертаються і просять поради де краще оформити кредит. Тож ми пояснюємо клієнтам, якщо вони хочуть придбати в нас квартиру на стадії будівництва (а саме тоді є найбільший вибір, бо готових квартир в нас практично немає), то їм треба звертатися до Кредобанку. У нас вже більше десятка клієнтів скористалися послугами саме цієї фінустанови і залишилися задоволеними від співпраці. Інші банки вимагають щоб житло вже було здане, щоб у цієї квартири вже був власник», – пояснює вона.

На сьогодні ставки іпотечного кредитування Кредобанку є одними з найнижчих на ринку. Банк видав найбільше іпотечних кредитів у рамках державної програми «Доступне житло» під 10% річних

«Чимало лучан хочуть придбати квартири саме у новобудовах, які зведені з сучасних матеріалів, де застосовуються технології з енергозбереження, розвинена інфраструктура, сучасний дизайн та планування, і, звичайно ж, є індивідуальне опалення, що дуже важливо при сьогоднішніх цінах на теплопостачання», – зауважує регіональна директорка АТ «Кредобанк» Катерина Фурманюк.

«Ми вже маємо успішний досвід співпраці з будівельною компанією ЛДБК. Особливою популярністю серед мешканців міста є купівля майнових прав в ЖК «Caramel Residence». Цей комплекс ще будується, а майбутні власники уже мають придбані квартири, можуть контролювати етапи будівництва, якість робіт та, звичайно, планувати майбутній дизайн та ремонт», – додає вона.

Скориставшись програмою кредитування сьогодні, можна придбати нерухомість, оформивши кредит від 9% річних на термін до 20 років з початковим внеском від 20%. Так, наприклад, якщо фізична особа, є потенційним клієнтом банку, то при придбанні нерухомості площею 50 кв.м, вартістю 16 500 гривень за квадратний метр, позичальник буде сплачувати орієнтовно 7 700 гривень щомісячно в перший рік кредитування. Сукупний дохід на сім’ю, у цьому випадку, має складати 15 тисяч гривень на місяць. Клієнт може також самостійно вибрати для себе схему погашення, що є також дуже зручно.

«Звісно, при купівлі житла кожен хоче бути впевненим, що будинок буде зданий вчасно, що всі комунікації будуть підведені, що його не обдурять. Саме тому банк дуже відповідально ставиться до вибору партнерів за програмами кредитування. Ми перевіряємо репутацію забудовника, його історію, чи вчасно здаються будинки, чи не було судових рішень, або ж ситуацій, коли вкладників обманули і вони залишилися ні з чим. Ми працюємо з надійними забудовниками, які вже не один рік працюють на ринку, мають бездоганну ділову репутацію, чисту кредитну історію. Клієнти, своєю чергою, обирають об’єкт, що припаде до душі, а ми швидко, якісно та компетентно проконсультуємо клієнта, допоможемо із збором документів та разом з працівниками відділів продаж вказаних забудовників допоможемо реалізувати мрію – власне житло», – каже Катерина Фурманюк.

Щоб детальніше зробити розрахунок розміру кредиту, клієнтам варто прийти у відділ продажу ЛДБК, обрати варіант квартири, який їм найбільше сподобався та дізнатися площу і ціну за квадратний метр. А вже у відділенні банку фахівці допоможуть точно розрахувати скільки коштів необхідно внести та якого розміру будуть щомісячні платежі. Більш детальну інформацію щодо кредитів можна довідатися у менеджерки іпотечного кредитування АТ «Кредобанк» Алли Поліщук за телефоном 050 390 14 60 або ж безпосередньо у відділенні за адресою м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 28а.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі ЖК «Caramel Residence» звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus