USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як вирішать проблему дефіциту інсуліну на Волині

26 Квітня 2014 11:22
Через знецінення гривні існують затримки забезпечення хворих на цукровий діабет інсуліном іноземного виробництва.

Відповідний запит озвучив під час 25-ї сесії облради, що відбулася 25 квітня, депутат Микола Давидюк. Його депутатський запит до голови облдержадміністрації та облради стосувався питання збільшення фінансування закупівлі інсулінів іноземного виробництва у зв’язку із девальвацією гривні.

З його слів, до депутата зверталися хворі на цукровий діабет та нарікали на відсутність та затримки забезпечення інсуліном іноземного виробництва.

Таким чином, на думку Миколи Давидюка, люди стали залежними не лише фізіологічно, а й соціально. Він просив надати звіт про негайне вирішення проблеми відповідно до потреб інсулінозалежних людей та при потребі збільшення обсягів фінансування програми забезпечення цих осіб інсуліном.

Запит колеги підтримали депутати Волиньради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Аліна Показати IP 26 Квітня 2014 12:40
Проблема з поставкою не тільки інсуліну, а й з статевими та ендокринними гормонами. Відсутність цих ліків створила "великі проблеми" всім, хто роками підтримують ними хоч якесь функціонування свого організму. І що робити хворим, які залежні не по своїй волі від цих ліків?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 26 Квітня 2014 17:32
ніхто вашою нувиною не зацікавився. всім наплювати на хворих, правильно казав один лікарисько, що в Україні 10 млн. зайвих людей
Ирина Показати IP 27 Квітня 2014 01:29
Зато на памятник бандере нашли идиоты и предатели 250 штук грн- а зачем живым людям инсулин сегодня? ! мертвых чтим, живых умертвляем- вот логика депутатов батькивщины, свободы и их приспешников.- меньше народу- больше кислороду. я бы их всех в суд и в тюрьму за геноцид местного населения, тем более, больных сахарным диабетом и другими заболеваниями.
НЕЛУЧАНИН до Ирина Показати IP 27 Квітня 2014 11:20
а чому ти не кукурікало, коли тільки на демонтаж плит на меморіалі витратили 300 тис. грн. ? загальна вартість робіт - орієнтовно 2 млн. грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus