USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як з допомогою системи WMS компанії в рази покращують ефективність роботи*

20 Жовтня 2022 16:05
Український бізнес дуже активно розвивається. Такий стрімкий ріст деяких компаній зумовлений тим, що вони вчасно приймають правильні рішення. Автоматизують основні процеси, інвестують у прогресивне обладнання та програмне забезпечення. Одним з популярних продуктів є WMS-система. Завдяки їй можлива якісна автоматизація складу.

WMS-система: поняття та функції

Це абревіатура, яка розшифровується як Warehouse Management System. В Україні WMS-система https://uislab.com/uk/products/wms/ доступна для замовлення у компанії UIS. Є й інші розробники, але даний має найвагоміші кейси та відомих клієнтів, наприклад компанію «Нова пошта», що надає йому неабияку перевагу.

WMS – це система управління складом, тобто програмне забезпечення, яке встановлюється на ПК та може керуватися зі смартфона, планшета або іншого ґаджета. Дане ПЗ виконує багато функцій, автоматизовує більшість складських процесів та в рази підвищує ефективність роботи складу. Ось, які головні його завдання можна виділити:

– Керування площею на складі. Програма все аналізує та підказує, як краще все розмістити таким чином, щоб звільнити до 15% території.

– Прийом та розміщення товарів на складі. Це дуже зручно, коли потрібно формувати замовлення або відвантажувати товар для подальшої відправки.

– Швидка комплектація замовлень. В системі можна сформувати готові листи замовлень та швидко їх укомплектувати.

– Інвентаризація. Всі дані та звіти будуть в електронному форматі, тож й інвентаризація проводитиметься автоматично.

– Контроль за продуктивністю співробітників. Це відмінно покращує продуктивність роботи, дозволяє запровадити справедливе преміювання та іншого роду заохочення.

WMS-система відмінно покращує ефективність роботи компанії і що найцікавіше – окуповується протягом першого року експлуатації.

Користь WMS-системи для бізнесу в цифрах

Кожен підприємець, інвестуючи у певне обладнання чи ПО, хоче знати конкретні цифри. У випадку з WMS показники будуть наступними:

– зменшення колективу до 25-30%. Мова тих хто працює на складі;

– пришвидшення роботи складу до 50%;

– мінімізація помилок. Людський фактор більше не є вирішальним.

Ну і найкраща цифра – це період окупності системи. WMS окуповується до одного року.

Як довго потрібно освоювати WMS -систему?

Все дуже просто, і програму кожен освоїть всього лиш після короткої демонстрації. Інструктаж зазвичай проводить представник компанії розробника і триває він максимум кілька годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus