USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як знайти ідеальну компанію з постачання газу для бізнесу*

27 Жовтня 2022 11:20
Усі знають, що ідеалу не існує, але все ж таки завжди прагнуть його відшукати. Це стосується й підприємств, що працюють із використанням газу як одного з інструментів досягнення виробничих цілей. Звичайно, цікавить і ціна газу для підприємств. Одна з цілком прийнятних –тут https://tepla.com.ua/dla-biznesu/taryfy-dla-biznesu/. Є ще безліч моментів, які потрібно врахувати. Саме про це далі й поговоримо.

Тарифна сітка

Перший критерій, на який звертають увагу більшість власників бізнесу, – розцінки. Наявність тарифних планів із певними (конкретними) умовами – це дуже зручно, адже дозволяє розрахувати навантаження на бюджет підприємства.

Доступні пакети можуть відрізнятися багатьма параметрами, а саме:

▪ ціною. Звичайно, це перше, що впадає в очі. Різна вартість формується обсягами споживання та встановленим державою тарифом;

▪ формою оплати. Якщо приватні користувачі можуть платити лише раз на місяць, то для підприємств є варіанти. Наприклад, попередня оплата, платіж за фактом використання чи подекадний, тобто кожні 10 днів;

▪ способами залагодження проблеми з небалансом. Тут може бути кілька варіантів: штрафи або визначення відповідальності в індивідуальному порядку.

Є також додаткові характеристики тарифів, які постачальники мають детально прописувати в умовах. Ще варіант – проведення індивідуальних консультацій для зацікавлених клієнтів.

Ознаки якісного постачальника газу для бізнесу

Варто завітати на сайт постачальника та звернути увагу на кілька моментів. Перший – це дизайн сайта і його зрозумілість. Звичайно, завжди є консультанти, готові прийти на допомогу та відповісти на питання клієнтів, але краще, коли відвідувач може сам усе зрозуміти.

Варто дізнатися, як давно компанія працює в цій сфері, у скількох регіонах здійснюється постачання. Відповідно, що більш масштабне охоплення, то вища ймовірність того, що газ будуть надавати стабільно.
Зверніть увагу ще й на такі моменти:

▪ ефективність – оцініть, наскільки прозорі умови надання послуг;

▪ безпека постачання – диверсифікованість постачання для споживачів;

▪ відповідальність – лише справедливість та незалежність оператора забезпечать довіру клієнтів.

Для бізнесу зручною буде можливість обслуговування персонального менеджера.

Дуже хороший варіант – поспілкуватися з операторами call-центру, ставлячи їм багато запитань (звісно, вони у вас точно будуть), стежте за реакцією та тим, чи надають реально вичерпні відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus