USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які дороги та прибудинкові території у Луцьку відремонтують уже цього року

13 Серпня 2021 19:24
З наступного тижня розпочнуть капітальний ремонт вулиці Дубнівської у Луцьку. Також до кінця року в місті планують розпочати відновлення дев’яти прибудинкових територій та низки доріг.

Про це під час щотижневого звіту розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук.

З його слів, найближчим часом планують провести ремонт прибудинкових територій на таких об’єктах: проспект Перемоги, 26, 22, 20, 18, 25, 25а; Шухевича 1,3; Молоді, 14. Також у найближчих планах – розширення території для парковки на проспекті Грушевського, 24.

«Можливо, цей перелік зросте. Це залежить від погоди, зайнятості підрядників, фінансових можливостей тощо.

Щодо доріг, то плануємо найближчим часом розпочати капітальний ремонт перехрестя вулиць Карпенка-Карого, Задворецької та Чорновола. Також з наступного тижня плануємо розпочати ремонт вулиці Дубнівської. У межах цього ремонту плануємо вкласти нижній шар асфальту на відрізку від кільця, що поруч із селом Підгайці, й до перехрестя вулиці Дубнівської з вулицею Карпенка-Карого. Весь проект передбачає повний капітальний ремонт вулиці Дубнівської із заміною освітлення, тротуарами, велодоріжками. Проте саме цей відрізок дороги у найгіршому стані», – каже очільник міста.

Водночас Ігор Поліщук наголосив, що днями завершується тендер із капітального ремонту проспекту Соборності, від перехрестя з вулицею Чорновола до перехрестя з проспектом Відродження.

Окрім того, міський голова зазначив, що, ймовірно, вже цього року розпочнуть ремонт дороги, що з’єднує трасу М19 з вулицями Єршова та Карбишева.

«Це потрібно для того, щоб розвантажити вулиці від величезної кількості вантажівок, які прямують до комерційних приміщень та складів у цьому напрямку. Також там є авторинок, і люди, які прямують на М19, матимуть можливість одразу проїхати туди, не заїжджаючи на вулиці Рівненську, Теремнівську та проспект Відродження», – сказав мер.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НЕЛЯ Показати IP 14 Серпня 2021 09:39
А нас (вул. Потебні,48) викинули зі списку на ремонт прибудинкової території ! Хоча 5 років обіцяли, виготовили проектну документацію, приїхали і показали план ремонту і розташування нових дитячих майданчиків. А потім сказали--"Будемо ремонтувати сусідній двір !" Там лапа волохата. На нашу територію немає грошей!!!
отак до НЕЛЯ Показати IP 15 Серпня 2021 09:35
Рівненська 1-3 була внесена до переліку в 2018. тай таке. не гарно виходить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus