USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Які дороги Волині відремонтують за кошти митниці. Перелік

17 Липня 2017 09:50
На Волині продовжується експеримент з ремонту доріг області за кошти перевиконання митниці. Наступного року на дані цілі спрямують близько 700 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

Перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов зауважив, що перелік вже погодили профільні комітети Верховної Ради. Загальна сума фінансування становить 799 мільйонів гривень, проект охопить 7 напрямків.

Пріоритетним є ремонт траси М22 Устилуг – Луцьк – Рівне. 55 мільйонів витратять з, власне, коштів митниці, загальна вартість ремонту становитиме 700 мільйонів.

На ремонт дороги Війниця – Локачі витратять 45 мільйонів.

Також відремонтують дорогу Старовойтове – Забужжя в напрямку Адамчуків. По цьому проекту є співфінансування: сільрада виділить 9 мільйонів гривень, обласний бюджет додасть 150 тисяч, загальна вартість робіт – 29 мільйонів. В ОДА зауважують, що ремонт під’їзних доріг є однією з умов облаштування пішохідного переходу «Адамчуки – Збережне» між Україною та Польщею.

110 мільйонів пустять на ремонт дороги Ковель – Жовква на ділянці з Володимира-Волинського до Нововолинська. Нині вона в критичному стані. Зі слів Олександр Степанцова, якщо ще рік почекати, то вона буде втрачена.

Профінансують і роботи в напрямку траси Львів – Луцьк. Аби рух авто, які їдуть в сторону Києва, йшов в об’їзд центру Луцька, ремонтуватимуть за 33 мільйони дорогу на Рованці, ще 26 витратять на ремонт об’їзної через Дубнівську.

У селі Світязь Шацького району відремонтують набережну, на що витратять 9 мільйонів гривень. Там планують розширити зону паркінгу та пляжу, на що є відповідний проект.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 17 Липня 2017 11:26
Молодці!
Житель міста Показати IP 17 Липня 2017 22:18
Вже їхала в сторону Володимира- В. хоча ще й тільки роблять,але вже відчутно,що їдеш з задоволенням,тільки шкода ,що лихачити вже почали)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus