USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які дитячі імена популярні на Волині

10 Листопада 2014 08:00
Як тільки не називають своїх малюків лучани, - про це розповідає "Волинський інформаційний портал", посилаючись на коментар працівника відділу реєстрації новонароджених РАЦСу Луцького міського управління юстиції.

Як виявилось, найчастіше новонароджених дівчаток у Луцьку називають Златами. Зі слів працівників відділу реєстрації, це ім'я останнім часом можна вважати мегапопулярним. Також дуже часто батьки дають своїй малечі такі імена, як Дарина, Ангеліна, Соломія, Софія, Уляна, Анна та Вероніка. До слова, роками популярним залишається також ім'я Анастасія.

Щодо хлопчиків, то у Луцьку найпопулярніші цьогоріч імена Артем, Ілля, Тимофій, Владислав, Денис, Назар і Дмитро.

Також варто зауважити, що досить часто новоспеченим батькам оригінальності у виборі імені своїм малюкам просто-таки не займати. Тож за кілька років до садочків міста підуть дітки з рідкісними, а подекуди й екзотичними іменами. Зокрема, дівчаткам цьогоріч давали такі імена: Єсенія, Аделія, Іуліанія, Ясмін, Даніела, Софі Естер, Ділара, Іларія, Кетеван, Елена, Ріанна, а також Агафія та Орися.

Натомість хлопчиків йменували так: Аран, Авенір, Даніель, Герман, Давіті, Северин, Мірвас, Мурат, Устин, Габріель, Фабіан, Самуїл, Родіон, Аарон, Єлеазар, Нікола, Альберт, Мілан, Йонатан, Тигран, Рувим, Серафим, Ісмаїл і Нафанаїл.

Варто зауважити, що не в усіх дітей батьки є іноземцями чи належать до інших національностей.

«Батьки мають право обирати таке ім’я, яке їм подобається. Ми їх лиш намагаємось переконати в тому, щоб у документах ім'я прописувалось згідно з нормами чинного правопису. Щоправда, не завжди це вдається. Адже батьки наполягають, щоб у документах ім'я писалось саме Каріна, Нікіта чи Маша. Ми ж не в праві їм заборонити», - зауважили у відділі реєстрації новонароджених.

Нагадаємо, що в минулому році найпопулярнішими іменами хлопчиків стали: Михайло, Артем, Денис, Микола, Владислав, Андрій і Олександр. Дівчаток - Олена, Анна, Дарина, Злата, Катерина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Джулія Показати IP 10 Листопада 2014 14:24
В маршрутці бачила загублений студквиток на ім'я Момотюк Джесіка. Ну дюже поєднується!
ААА Показати IP 10 Листопада 2014 14:39
Уржатись!!!!
натка Показати IP 10 Листопада 2014 15:32
в мене кішка джесіка))))))
Я Показати IP 11 Листопада 2014 10:17
давненько,вже напевно з десяток,а може і більше років прочитав в газеті (дідові на цей час було 72роки) і названий він був Соцбуд Петрович. Тоді була погоня дебільних батьків за сталінською політикою.А чим керуються сьогодні дебільні батьки (я маю на увазі християн), які калічать своїх дітей такими іменами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus