USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які карантинні обмеження діятимуть у регіонах червоної зони України

16 Жовтня 2020 17:13
Незважаючи на зростання захворюваності на коронавірус, в більшості регіонів не зупинятимуть громадський транспорт і не закриватимуть дитячі садки і заклади торгівлі.

Про це в п’ятницю, 16 жовтня, заявив глава МОЗ Максим Степанов, пише Корреспондент.net.

Як повідомляється на сайті Кабміну, комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила роботу громадського транспорту в червоній зоні.

У документі йдеться про винятки для кожного окремого регіону з обмежень, які набудуть чинності з 19 жовтня.

Так, у всіх регіонах, крім Донецької області, дозволена робота торгово-розважальних центрів і магазинів.

У Житомирській, Одеській, Луганській, Полтавській, Черкаській, Чернігівській областях дозволена посадка пасажирів в транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного і міжобласного сполучення.

У Донецькій області дозволено відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім’ям з важкими життєвими обставини.

В Івано-Франківській, Полтавській, Харківській і Хмельницькій областях дозволена робота установ освіти.

В Івано-Франківській, Київській, Полтавській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях дозволена робота закладів громадського харчування.

У Київській області дозволена робота інших розважальних закладів.

Крім того, дозволена робота банків, страхових агентств, медичних і ветеринарних установ, заправок, станцій техобслуговування автомобілів, комп’ютерних сервісів, ремонту побутової техніки і поштових відділень, а також робота громадського харчування на винос і доставку.

Нагадаємо, 13 жовтня Кабмін змінив критерії червоної зони. Тепер її будуть оголошувати там, де на 100 тисяч населення буде 320 хворих протягом двох тижнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus