USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Які районні суди на Волині об'єднають

3 Січня 2018 13:18
Президент України підписав указ про реорганізацію місцевих судів. Відповідно до документа, деякі районні суди Волині об'єднають, повідомляє Конкурент.

Передбачене злиття:

- Володимир-Волинського міського суду та Турійського районного суду. Натомість діятиме Володимир-Волинський окружний суд із місцезнаходженням у місті Володимирі-Волинському та селищі міського типу Турійську.

- Горохівського районного суду та Локачинського районного суду. Буде Горохівський окружний суд із місцезнаходженням у місті Горохові та селищі міського типу Локачах.

- Камінь-Каширського районного суду та Ратнівського районного суду. Діятиме Камінь-Каширський окружний суд із місцезнаходженням у місті Камені-Каширському та селищі міського типу Ратному.

- Ківерцівського районного суду та Рожищенського районного суду. Буде Ківерцівський окружний суд із місцезнаходженням у містах Ківерцях та Рожищі.

- Ковельського міськрайонного суду та Старовижівського районного суду. Діятиме Ковельський окружний суд із місцезнаходженням у місті Ковелі та селищі міського типу Старій Вижівці.

- Любомльського районного суду та Шацького районного суду. Буде Любомльський окружний суд із місцезнаходженням у місті Любомлі та селищі міського типу Шацьку.

- Любешівського районного суду та Маневицького районного суду. Діятиме Маневицький окружний суд із місцезнаходженням у селищах міського типу Маневичах та Любешові.

- Іваничівського районного суду та Нововолинського міського суду. Діятиме Нововолинський окружний суд із місцезнаходженням у місті Нововолинську та селищі міського типу Іваничах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ДОВБАНИМ РЕХФОРМАТОР Показати IP 3 Січня 2018 22:12
ТА ЗРОБІТЬ ВЖЕ ОДИН ПЕЧЕРСЬКИЙ НАЙСПРАВЕДЛИВІШИЙ У СВІТІ СУД І НЕ МОРОЧТЕ ЛЮДЯМ ГОЛОВУ СВОЇМИ РЕХФОРМАМИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus