USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які торгові кіоски дозволили розташувати у Луцьку

11 Березня 2015 12:37
Десять тимчасових споруд, у яких підприємці хочуть здійснювати торгівлю, розглянули члени робочої групи у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з погодження місць розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька 11 березня.

Так, ТзОВ «Волиньтабак» погодили терміном на два роки розташування вже існуючих кіосків для торгівлі тютюновими виробами за адресами проспект Волі, 4 та 11, проспект Молоді, 21, на розі вулиць Сенаторки Левчанівської та Лесі Українки, 25, Винниченка, 28, Глушець (поблизу зупинки громадського транспорту «Центральний ринок»). Щоправда, стосовно тимчасової споруди поблизу Центрального ринку у членів робочої групи виникли сумніви, чи не розташований об’єкт на комунікаціях.



Також погодили розташування групи тимчасових споруд підприємця Орисі Шеремети в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (на території «Пташиного гаю») терміном на три роки.



Значно більше зауважень виникло щодо стаціонарної тимчасової споруди підприємця Ігоря Мар’юка на вулиці Рівненській поблизу житлового будинку №2 на вулиці Теремнівській. Ділянку надали в оренду для реконструкції зупинки громадського транспорту зі встановленням торговельного павільйону. Наразі на вказаному місці встановлений металевий каркас, і протягом чотирьох років павільйон не встановлений. Як зазначив депутат міськради Євгеній Ткачук, там планують облаштувати або перукарню, або кіоск ремонту взуття, що, мовляв, недоцільно на в’їзді у місто. Водночас, підприємство «Модерн-Експо» обіцяло встановити там за свої кошти зупинку громадського транспорту європейського зразка. Відтак, розгляд цього питання за пропозицією заступника міського голови Тараса Яковлева перенесли на наступне засідання комісії.



На наступне засідання перенесли також питання стосовно пересувної тимчасової споруди Назіма Султана Огли Алієва (споруду використовують для продажу кавунів) на вулиці Стрілецькій, 2. У членів комісії виникли зауваження щодо естетичного вигляду вказаної споруди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Березня 2015 12:57
А біля філармонії новенький кіоск з дозволом?
Алла Показати IP 11 Березня 2015 13:10
Вулиця Львівська Вікна- Двері Цікаво це кіоск?
Анонім Показати IP 11 Березня 2015 13:17
Спочатку міста взагалі не було видно за рекламою, а тепер ще й буде виглядати як свинарник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus