USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Якісне маркування товарів – важлива частина турботи про ваш бізнес*

14 Грудня 2023 15:54
Маркування продукту – це просте і всім зрозуміле визначення. Під ним зазвичай розуміють етикетки на товарах. Але з точки зору бізнесу це потужний маркетинговий інструмент, який впливає на рішення щодо покупки вашої продукції та є своєрідним місточком між брендом та його покупцем.

Індивідуальний підхід до маркування товарів – вирішальна частина маркетингу

Етикетки на продукті є основним компонентом брендингу. Їх дизайн та маркування виконують одразу кілька важливих функцій:

забезпечують ідентифікацію. Завдяки етикеткам покупці розрізняють різні типи товарів;

надають опис. Знання про зовнішній вигляд, інгредієнти, інструкції про те, як використовувати продукт, як правильно його зберігати тощо;

полегшують порівняння продуктів;

допомагають у маркетингу. Правильний дизайн етикетки може заохотити покупців обрати певний продукт;

захищають клієнтів від обману. Інформація, що розміщена на пакуванні, має відповідати справжнім характеристикам продукту.
На перший погляд здається, що на маркуванні не можна економити. Адже це вплине на успіх та позиціонування бренда на ринку. Водночас ці витрати є додатковими та не впливають на якість самого продукту. Компанія Домінанта знає шлях до найбільш раціонального використання ресурсів. Це придбання власного професійного обладнання для маркування, яке забезпечить безперервність випуску товарів, дасть змогу контролювати їх випуск за допомогою кодування.

Як маркування товарів впливає на поведінку споживачів

Етикетки – це більше, ніж просто гарне обличчя вашого продукту. Маркування допомагає споживачам ухвалити рішення про покупку:

створює перше враження: коли клієнт стикається з вашим продуктом, етикетка бренда часто є першим, що він помітить;

надає важливу інформацію про інгредієнти, інструкції з використання. Наприклад, клієнт, який шукає веганські продукти, оцінить етикетку, на якій чітко зазначено «100% веган»;

викликає емоційну реакцію: певні кольори, зображення чи слова можуть впливати на почуття;

заохочує лояльність до торгової марки: використання на постійній основі високоякісних етикеток на продуктах можуть сприяти позитивному загальному іміджу бренда.

Враховуючи важливість використання гарних та інформативних пакувань, основним шляхом зниження витрат для підприємств є самостійна організація процесів маркування. Український постачальник професійного обладнання – компанія Домінанта – допоможе розв’язати ці завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus