USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Якого прокурора Волині не сприйме люстраційний комітет

5 Березня 2014 07:01
Попри оголошення про призупинення люстраційних дій, заяви від населення люстраційний комітет приймає.

Про це стало відомо під час прес-конференції за участю представників Правого сектора, Самооборони Майдану, Автомайдану, ветеранів Афганістану, військ ВДВ, організації «Ніхто крім нас» вчора, 4 березня.

Зі слів представника Самооборони Юрія Моклиці, люди скаржаться на найрізноманітніші порушення.

«Несуть заяви про порушення під час оформлення закордонних паспортів, під час встановлення дитячих майданчиків. Приходять ті, хто вже зневірився і втомився стукати в усі двері. Ми всі матеріали збираємо. А потім цим займатимуться правоохоронці», - зауважив він.

Оскільки країна на межі військового конфлікту, люстраційний комітет не вживатиме конкретних дій, лише акумулюватиме інформацію, каже керівник Правого сектору на Волині Павло Данильчук.

«Люстрація потрібна для того, щоб стара влада не пройшла через нову на ті самі місця. З цим є проблема. Якщо прокурором буде Андрій Гіль (колишній очільник обласної прокуратури, попередник Андрія Параки) – наші хлопці не зрозуміють. Ми залишаємо за собою право голосу», - попередив він.

Представники Правого сектора та волинської Самооборони запевняють, що поки не прийнятий закон про люстрацію, - вони діють винятково в правовому полі й координують свої дії з правоохоронцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
1111 Показати IP 5 Березня 2014 07:23
І ще негайно вигнати з Луцька Данильчука та Гузя як соціально небезпечних та паразитуючих на ідеї ворогів народу.
Адвокат Показати IP 5 Березня 2014 08:03
Самі достойні троць, невірець, гіль. Ура. Революція перемогла...
люстрації Показати IP 5 Березня 2014 08:34
МАСАЛОВА ГЕТЬ, ЗАТАЇВСЯ ВІН МРІЄ ПРО ПОСАДУ
Всезнайко до люстрації Показати IP 5 Березня 2014 09:47
Масалов ще всіх люстраторів переживе...
так. Показати IP 5 Березня 2014 08:43
у районах як були при владі злодюги так і залишились! автодор , лісгосп, прокурор, лікарня це вже чесні))))) і радіють що їх пронесло)))) де та правда коли як крали так і крадуть тільки ще більші суми )))) будинки ПОВИСКАКУВАЛИ як гриби після дощу))) де та люстрація??? керівникам неможна нічого сказати сміються в обличчя) каже що ти зробиш? Люстрація вже не актуальна! хоч би одного прокурора в районі скинули для радості) а керівників автодору чи .......
неформал до так. Показати IP 5 Березня 2014 13:23
а яку ти посаду хочеш і що тобі з того, може прокуром, директором чи начальником автодору районними бо заздриш що ти вкрав менше
той до неформал Показати IP 5 Березня 2014 14:03
хто вкрав на тому і шапка горить.
Волинянка Показати IP 5 Березня 2014 09:25
Мабуть, найкращим прокурором буде Майя Москвич! Навіщо в Луцьку професіонали?
місцева Показати IP 5 Березня 2014 09:33
Яка люстрація?:) Зараз повним ходом набирає оберти передвиборча кампанія, а їм потрібні "правильні" люди і не важливо хто де був і що робив! У багатьох чиновників є багато "будьоновок", на різні ситуації, так що... Це все було проголошено для запудрювання мізків, а далі - все по плану!:) Ура! Майдан переміг - тільки кого і для чого...???:(
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 09:34
Щоб народ заспокоївся цих прокурорів і начальників зараз між областями перетасують, а там ще кожному знов по квартирі видадуть. Требе контролювати всіх : тих,кого звільнять, треба виясняти де вони пристосувались, і тих,кого нам пришлють - які посади вони займали раніше і як прославились там. Правий сектор зверни на це увагу.
Оля Показати IP 5 Березня 2014 09:36
Данильчуки і Гузі! Засуньте своє право голосу собі в Ж***ПУ!
Ірина до Оля Показати IP 5 Березня 2014 09:39
хто ти шоб когось контролювати????
SOS Показати IP 5 Березня 2014 09:56
а прокурочкики на всіх рівнях бояться, що перевірять їх маєтки в межах та за межами Луцька. Хороми та як мінімум по дві машини має кожеш від району до області. УСІ вони брали, а найбільше Обласна прокуратура, це напевно найбільші хабарники та корупціонери, ото сидять і ллють всяку гидоду на тих хто зібрався їм люстрацію проводити.
котя Показати IP 5 Березня 2014 10:03
якщо то той моклиця, що в романюка чи в шиби "працював", то він і в люстрації напрацює. цікаво, чи буде в люстрації братися до уваги тільки партія, корупція чи й робота: що ти зробив, як робив і чи можеш взагалі за якісь серйозні речі братися? якщо останнє не береться до уваги, то грош-ціна такій перебудові. знов крикуни і словоблуди будуть при владі. а роботи - катма.
питання Показати IP 5 Березня 2014 11:09
Слухай, Мокриця, а ти себе пролюстрував, чи ще чекаєш? Можу підкинути цікаву інформацію.
101 Показати IP 5 Березня 2014 11:20
не у прокурорах діло, а у свідомості людини, її ненажерності та тупоголовості. Вигонять одного керівника - поставлять другого ще й квартиру дадуть. Допоки у країні продовжується вакханалія, краще треба подумати як тих же прокурорів, сбушників та решту паразитів на тілі народу перевести на мінімальні заробітні плати але відразу ж декілька хлопців від самооборони під кабінети приставити щоб не брали хабарів. А то слідак задрипаний із прокуратури через рік на меркедесі рулить, а якась малолітня суддіха диви вже й квартирку купила. У кожного є бізнес, тендера виграють їхні родичі, а на роботу можеть потрапити тільки потрібні люди або ж коханки начальничків. Навіть прибиральницею хрен влаштуєшся. А всі при тому плачуть що мінімалка одна, але до державних структур - не потрапиш.
люди. Показати IP 5 Березня 2014 11:27
яка люстрація? вже всі прокурори і керівники видужали миттєво і прийшли на роботу з новими ХАПУЧИМИ РУКАМИ, цікаво, а нащо вони хворіли? Всі заяви позабирали назад , чи їх повіддавали і керують знов. може вони вже просто діляться з правим сектором? то де та правда? а правда втім що гинули люди не зате що зараз коїться!
а. Показати IP 5 Березня 2014 11:40
Старовижівщину так і минула люстрація. там всі чесні і багаті чиновники. просто самий ох***ний прокурор там керує.
7 до а. Показати IP 5 Березня 2014 13:27
треба просто нагрудну жабу з грудей скинути щоб не душила і самому жити по біблійним заповідям
555555 Показати IP 5 Березня 2014 13:33
а якщо і працюють значить люди їіх підтримують. завжди найдеться людина яка крім того що скиглити більш не для чого непризначена бо бездара.
Лучанин Показати IP 5 Березня 2014 13:51
"Ми залишаємо за собою право голосу", тобто ми Николай ІІ? ПаДло Данильчук, сходив би ти до лікаря!
Лучанка Показати IP 5 Березня 2014 18:35
Не давайте хабарів, то й брати не будуть!
Григорій до Лучанка Показати IP 5 Березня 2014 20:38
Баба, а посему *****! Думаєш сплять волиняни і думають, як занести хабаря в прокуратуру?! А коли тебе пограбують міліціонери і на твоє звернення в прокуратуру на тебе чи твоїх близьких порушать висмоктану з пальця кримінальну справу за побиття цілої роти Беркуту, та роти солдат ВВ??!
Лучанка Показати IP 5 Березня 2014 20:08
Заступників всіх також треба звільняти з посад, бо нічого кращого нас не чекає від них

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus