USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Якщо вам такий цінний ваш вождь, забирайте його назад» - лучани до прокурорів

13 Грудня 2013 16:14
Достукатися до прокурорів області із проханням закрити справу проти громадської діячки Майї Москвич намагались луцькі майданівці.

Так, мітингувальники вимагали, аби до них вийшов прокурор Волинської області. «Прокурора!», - скандували вони. А коли Андрій Парака відмовив у аудієнції, посилаючись на зайнятість, вигуки змінились на традиційне «Ганьба!».Учасники акції передали працівникам прокуратури три новісінькі портрети з зображенням гаранта, мовляв, «якщо вам такий цінний ваш вождь, забирайте його назад».
Адвокат луцької революціонерки Сергій Величко попередив заздалегідь працівників держустанови стосовно неправомірних дій до своєї підопічної:«Якщо прокуратура не виконуватиме власний головний обов’язок – нагляд за законністю, то куди далі йти нашій молоді?», - запитав він у представників правоохоронного органу.

«Якщо ваші дії мотивуються законом, то чому звинувачують лише шістьох учасників акції другого грудня, адже більшість із нас підтримували заклики і були на Київському майдані», - йдеться у зверненні до працівників прокуратури Волині.


Власний погляд на ситуацію мають і однодумці дівчини:

«Майя – голова військово-патріотичної організації Національний альянс. Із неї і розпочався луцький майдан. Вона дала клич представникам організації по всій Україні, і люди піднялися. Це нагадує репресії 1927 року. Завдяки таким людям, я вона, Україну тепер поважає увесь світ за те, що ми не скорилися свавіллю влади, а повстали, - розповідає лучанка Віта Маєрс.

Зі слів співкоординатора луцького майдану Ірини Гладун, наразі Майя перебуває на території Луцька, утім, задля її ж безпеки, побратими її місцезнаходження не розголошують.
Тим часом, прокурори області заклики активістів не почули і до лучан не вийшли, хоча спостерігати за подіями з вікон держбудівлі. Міліціонери з усіх сторін знімали захід на відеокамери.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Light Показати IP 13 Грудня 2013 17:54
На фото майже всі потенційні "клієнти" СІЗО! Один Бокоч чого вартий, а решта - юні "Альянсівці", які відверто радикально настроєні по відношенню до росіян, евреїв, влади, всіх - хто "мислить" і "думає" не так як вони! Як вони кажуть - хто не з нами, той проти нас! Це юні фашисти!!! СБУ не спіть, а то потім пізно буде!!!
небайдужий Показати IP 13 Грудня 2013 18:17
Як би не було, але Янукович є чинним президентом держави, і цивілізованим людям не пристало проявляти до нього елементи брутальної зневаги .
Корінний лучанин до небайдужий Показати IP 13 Грудня 2013 21:20
ПРО БРУТАЛЬНУ ЗНЕВАГУ ВЛАДИ ДО СВОГО НАРОДУ МОВА ЙДЕ!!! ПРОШУ НЕ ВМИКАТИ ДУРАКА І НЕ РОБИТИ ВСІХ ІДІОТАМИ!!! РОЗБЕРІТЬСЯ СПОЧАТКУ, А ТО ВРАЖЕННЯ ТАКЕ ЩО ВИ ДЕСЬ В ІЗОЛЯЦІЇ ЖИВЕТЕ і НЕ РОЗУМІЄТЕ ЩО НАСПРАВДІ ВІДБУВАЄТЬСЯ В УКРАЇНІ!
ван Показати IP 13 Грудня 2013 20:37
Колись один з латиноамериканських диктаторів сказав: "Друзям все - ворогам закон". Точно така ж ситуація і у нас в сфері законності і права. Асоціація з Євросоюзом в першу чергу для того і потрібна, щоб перед законом були рівні всі громадяни.
перевертні Показати IP 13 Грудня 2013 23:21
на спинах зомбованих дітей рвутся до кормушки.щось гузя з возом не видно але в крісло при нагоді побіжить перший і буде ржати з обдурених дітей
Адвокат Показати IP 14 Грудня 2013 00:37
пан велічко і сам від азірова далеко не пішов, українською мовою також не володіє... бідолашка
11 Показати IP 14 Грудня 2013 09:34
Гузя не видно.... Як же його побачити, якщо дременув з переляку ховатись, коли дізнався, що кличуть до слідчого. Десь ховається по хуторах.
Бандера до 11 Показати IP 17 Грудня 2013 19:28
Пану Велічко до уваги. Судочинство в Україні має вестися зрозумілою мовою. А молодь рос. мови не вчила. Так що в суді порушили права дівчини.
Лучанин Показати IP 16 Грудня 2013 12:27
Давайте карні справи будемо порушувати і закривати за вимогою натовпу майданівців. А для чого тоді ЗАКОН, я вас, майданівці, питаю? То за що ви виступаєте? А "військово-патріотичною" організацією потрібно зайнятися компетентним органам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus