USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.72 9.88

Якщо втратив документи: в «Дії» з’явиться нове тимчасове цифрове посвідчення

9 Березня 2022 22:59
Нове цифрове посвідчення єДокумент з’явиться в «Дії», адже сьогодні багато людей залишилися без жодних документів.

За словами українського прем’єра Дениса Шмигаля, єДокумент буде дуже гнучким. Про це посадовець сказав під час вечірнього звернення 9 березня, повідомляє 24 канал.

Відомо, що єДокумент міститиме паспортні дані, ідентифікаційний код, а також за можливості фото. Його визнаватимуть органи державної влади, Нацполіція, військові на блокпостах. Також Документ автоматично буде доступним для всіх користувачів додатку «Дія».

Шмигаль зазначив, що за тиждень у додатку «Дія» почнуть реєструвати інформацію про пошкоджене та зруйноване майно громадян України.

«Кожен, хто залишився без даху над головою, кожен, чий дім чи квартира були знищені окупантом, зможе залишити заявку на відшкодування в «Дії». Ми вже створили Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури. І щойно війна буде завершена ми почнемо відновлювати все, що зруйнував ворог», – заявив прем’єр.

Нагадаємо, в Україні продовжать діяти посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію, термін дії яких закінчився. А строк дії паспортів громадян України для виїзду за кордон може продовжуватись на 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus