USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Яким категоріям лучан нададуть пільги на газ та «комуналку»

21 Січня 2015 14:29
Родини учасників АТО, а також деякі інші соціально вразливі категорії населення Луцька, з міського бюджету отримають пільги на природний газ та комунальні послуги.

Про це стало відомо сьогодні, 21 січня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Так, зі слів директора департаменту управління фінансів Луцької міської ради Лілії Єлової, відповідно до Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей–мешканців Луцька, а також Комплексної міської програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки, заплановано видатки на надання пільг населенню на оплату житлово-комунальних послуг і природного газу в сумі 2 мільйони 80 тисяч гривень.

Кошти із міського бюджету на оплату «комуналки» викроять для членів сімей воїнів, які загинули в Афганістані під час бойових дій; інвалідів по зору І, ІІ груп та дітям-інвалідам по зору; повнолітніх дітей, які визнані інвалідами з дитинства І або ІІ груп та не перебувають у шлюбі; військовослужбовцям, призваним на військову службу по мобілізації на підставі указів Президента України «Про часткову мобілізацію», членам їх сімей та учасникам антитерористичної операції. Також пільги на комунальні послуги та природний газ отримають сім’ї військових, які полягли, виконуючи завдання у зоні АТО.

Окрім цього, пільги на оплату житлово-комунальних послуг і природного газу матиме й інвалід І групи Артем Запотоцький - активіст «Євромайдану», поранений під час розстрілу учасників протестних акцій на вулиці Інститутській у Києві.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, як рятували майданівця із Луцька Артема Запотоцького та про те, що він повернувся додому із лікування за кордоном.

Варто додати, що загалом, у порівнянні з 2014 роком, видатки з міського бюджету збільшаться на мільйон 100 тисяч гривень за рахунок підвищення тарифів на оплату житлово-комунальних послуг та відшкодування вартості послуг з утримання будинків та прибудинкових територій бійців, мобілізованих на військову службу, їх родин та для сімей учасників АТО, які агинули під час виконання завдань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
питання Показати IP 21 Січня 2015 14:35
Коли вже дасте пенсіонерам 75грн на проїздний? Або купите їм проїдний? Чому КРУТІ пенсіонери мають їздити БЕЗКОШТОВНО?
Карина Показати IP 21 Січня 2015 14:48
чому учаникам ато сім"ям мае безкоштовно бути якщо вони одержують гроші а є люди які не можуть працевлаштуватись або працюють за тисячу гривень і повинні за все оплачувати
Нік до Карина Показати IP 21 Січня 2015 15:08
ТО іди в Ато і тобі буде пільга.
Микола АТО до Карина Показати IP 22 Січня 2015 00:02
Тому що вони це заслужили!!! Хто не може працевлаштуватись і тільки плачеться на вісутність роботи та низьку зарплатню...для тих є четверта хвиля мобілізації хай пройдуть той шлях АТО...а потім ще раз поговорим про пільги!!!
дідо Показати IP 21 Січня 2015 15:00
чому волонтерам не безкошовно?
Бармалєй Показати IP 21 Січня 2015 21:40
Могли б і учасників Другої світової ощасливити пільгами. Скільки там тих дідульок і бабульок в Луцьку лишилося. Останній воєнний призов був 1927 року народження. Хай би дожили хоч з пільгами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus