USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Який будинок вибрати – каркасний або із СІП-панелей?*

30 Серпня 2022 18:16
Використання звичних методів будівництва вже давно стало неефективним та викликає побоювання, що процес затягнеться на невизначений термін, але є альтернатива. СІП-панельне та каркасне будівництво – чудові варіанти, що не поступаються у міцності та якості зведенню споруд за іншими технологіями.

В Україні як ніколи виникла необхідність створення нового житла – з цим може допомогти виробничо-будівельна компанія Light House, що займається виробництвом та спорудженням каркасних та СІП-панельних будинків з 2007 року і будує різні будинки – від маленьких модульних споруд до комплексів чотириповерхових житлових багатоквартирних будинків.

Будинки з СІП-панелей

Технологія СІП-панелей набирає популярності у споруді будинків не лише своєю новизною, а також і ціновою доступністю, швидкістю зведення до 3-х місяців та енергоефективністю. Енергоощадність досягається завдяки використанню великого шару утеплювача для збереження тепла – будівельний матеріал, тобто СІП-панель, буквально складається з утеплювача.

Надійність СІП-панелей не поступається класичному будівництву, бо розрахунковий термін експлуатації СІП-будинків досягає 80 років і більше.

Важливим та значущим пунктом є можливість замовити будинковий комплект із СІП-панелей для самостійного монтажу за вибраним проєктом або розробленим індивідуально для вас. До комплекту входять:

– СІП-панелі необхідного розміру та кількості;

– каркас із брусів;

– кріплення та інші елементи необхідні для зведення панелей.

Каркасні будинки

Каркасна технологія популярна та розповсюджена у світі, особливо на Заході. Популярність обумовлена швидкістю зведення до 2-х місяців та дешевизною, але не завжди дешевше значить гірше. Головні особливості та відмінності від СІП-панелей – це монтаж будинку уже готовими стінами з утепленням краном на місці будівництва, що дозволяє закінчити роботи у короткий термін та зразу перейти до оздоблення.
Дешевизна та швидкість це не останні переваги – хоча каркасні будівлі поступаються в енергоефективності будинкам із СІП-панелей, вони все ще залишаються гарно утепленими завдяки якісним утеплювальним матеріалам.

Наприкінці зазначимо, що у надійності каркасне будівництво не поступається будівництву за класичною технологією чи із СІП-панелей, бо каркаси виконані з високоякісних матеріалів та з дотриманням всіх проєктувальних вимог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus