USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

Який iPad краще обрати: експертна думка*

17 Липня 2023 13:53
Насправді планшет – це не щось посередині між смартфоном і ноутбуком, а навіть дуже корисний девайс із великим функціоналом, великим екраном і високою автономністю.

Головне, навчитися правильно застосовувати Айпад 9 і тоді від покупки ви отримаєте максимум задоволення.



Технічні характеристики iPad 9




Почнемо з екрану. Отже, пристрій має дисплей 10,2 дюйма з роздільною здатністю 2160 на 1620 пікселів і IPS-матрицею. Є сенсор Multi-Touch та стилус для зручного керування девайсом. Металевий корпус важить 487 г. Чудовий варіант для постійного носіння в рюкзаку або сумці.

Завдяки акумулятору 32,4 мА*год iPad 9 витримує до 10 годин роботи з додатками, листуванням, музикою і відео. Працює девайс на A13 Bionic на 6 ядер з частотою 2,66 ГГц. Цього більш ніж достатньо для роботи з документами.

Основна камера на 8Мп, фронтальна на 12 Мп – оптимальні параметри для робочих дзвінків та спілкування по відео.

Є моделі від 64 Гб вбудованої пам’яті, але краще вибирати хоча б від 256 Гб. У цьому випадку вільного простору для фото, відео та ігор вистачить точно.



Важлива інвестиція – захист нового iPad




Обов’язково зверніть увагу на чохол. Простий аксесуар допоможе заощадити тисячі гривень на ремонті.

Ось кілька популярних варіантів:

- силіконові. Бюджетний і візуально привабливий варіант. Головна перевага в яскравих кольорах, приємній текстурі та нанесенні принтів;

- шкіряні. Статусні моделі зі шкіри цінуються за зносостійкість. Належне перше враження з таким чохлом вам забезпечено;

- з полікарбонату. Виробники встановлюють на такі чохли збільшені бортики, які не дадуть зустрітися асфальту з корпусом або екраном.

Захисне скло – дуже корисна річ. Допоможе захистити екран від відколів і подряпин, а значить зберегти товарний вигляд. На додачу можна взяти павербанк, щоб під рукою завжди було кілька зарядів до 100%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus