USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович роздає нагороди волинянам

8 Грудня 2013 11:45
З нагоди Дня місцевого самоврядування двох волинян Президент нагородив державними відзнаками. За досягнення у спорті Віктор Янукович виокремив і чотирьох волинських спортсменів.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської облдержамдіністрації.

Четверо волинських спортсменів Указом Президента України Віктора Януковича від 3 грудня 664/2013 за досягнення високих спортивних результатів на XХІІ літніх Дефлімпійських іграх у м.Софії, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України нагороджено:

орденом «За заслуги» ІІІ ступеня - Яценко Світлану Миколаївну - срібну та бронзову призерку Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової;

орденом княгині Ольги ІІІ ступеня - Свереду Вікторію Володимирівну - особистого тренера срібної та бронзової призерки Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової Світлани Яценко:

орденом «За мужність» ІІ ступеня - Колодія Олександра Ярославовича - чемпіона Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової.

Також медаллю «За працю і звитягу» відзначено Платонова Олександра Васильовича - особистого тренера чемпіона Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової Олександра Колодія. Його удостоєно за значний особистий внесок у розвиток дефлімпійського руху, підготовку спортсменів міжнародного класу, забезпечення високих спортивних результатів національною збірною командою України на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх у м.Софії.



Окрім того, з нагоди Дня місцевого самоврядування двох волинян Президент нагородив державними відзнаками.



Так, за значний особистий внесок у зміцнення місцевого самоврядування в Україні, забезпечення розвитку територіальних громад, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм орденом «За заслуги» II ступеня нагороджено Нововолинського міського голову Віктора Сапожніковата орденом «За заслуги» III ступеня - Забродівського сільського голову Ратнівського району Миколу Калачука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
333 Показати IP 8 Грудня 2013 15:53
Янукович обікрав 15 тис. вкладників "Західінкомбанку" на 340 млн. гр.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus