USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Японія спростила візовий режим для українців

2 Січня 2018 09:54
Японія з 1 січня 2018 року спростила візові вимоги для короткострокового перебування громадян України в цій країні.

Про це повідомили в прес-службі посольства Японії в Україні, передає 112.ua.

«Буде розширено коло заявників, які мають право на багаторазові візи для короткострокового перебування з діловими цілями, культурних та наукових діячів.

Також термін дії віз буде збільшено з 3 до 5 років максимум. В доповнення до існуючих одноразовим візами будуть введені багаторазові візи з терміном дії 3 роки і максимальним терміном перебування 30 днів для короткострокового перебування з різними цілями, у тому числі туризму.

У разі самостійної оплати поїздки заявнику не потрібно буде надавати документи від гаранта», – повідомили в посольстві.

З початком дії вищеперерахованих заходів очікується поліпшення умов для туристів, підприємців, збільшення числа громадян, які повторно відвідують Японію, подальше зміцнення міжособистісних контактів.

Обговорення нових особливостей візового режиму між Японією та Україною відбулося 9 листопада у Києві в рамках візиту міністра закордонних справ Японії Кадзуюкі Накане в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ростов Показати IP 2 Січня 2018 13:39
А как вы ездить будете ? Через Америку ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus