USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський стадіон, де під час матчів пасеться корова-талісман, реконструюють

8 Травня 2015 21:00
Стадіон у Мар’янівці Горохівського району (місцева назва Спорткомплекс «Біла корова»), де проводить свої домашні матчі ФК «Мар'янівка», реконструюватимуть.

Про це повідомляє сайт Горохів.

Задум реконструювати стадіон має намір фанат футболу, президент місцевого футбольного клубу Сергій Магера. На футбольна арені «Біла корова» вирівнюватимуть газони, накриватимуть трибуни для вболівальників.

Наскільки це можливо, зменшиться і площа «Білої корови», бо за новими тарифами ФК «Мар’янівка» не в змозі оплатити оренду за стадіон.

Команда і любителі футболу сприймають такий факт болісно, однак із розумінням, що навіть найзатятіша «гра» проти цієї вимушеної реальності не має шансів закінчитися перемогою.

Нагадаємо, стадіон вміщував близько 1200 глядачів, усі місця обладнані індивідуальними сидіннями. Ворота стадіону прикрашає скульптура корови у клубних червоно-білих кольорах, що приваблює вболівальників з усієї області.



Згідно з повідомленням Вікіпедії, це - єдиний стадіон у світі, на якому під час матчів постійно перебувала жива корова. Так, на всіх домашніх матчах з 2004 року за воротами стадіону паслася символ клубу — корова Фарта.

Немає тепер неподалік арени білої корови — символу ФК «Мар’янівка». Вона пасеться десь по вигонах у зв’язку зі зменшенням території футбольної арени.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
рудюк. Показати IP 8 Травня 2015 21:40
Урааааааа.
Ого! Показати IP 8 Травня 2015 21:44
Корова більше схожа на вола. Але гарно!
ЕНКО Показати IP 8 Травня 2015 22:07
МАГЕРА ДИЙСНО МОЛОДЕЦЬ
Ківерці Показати IP 8 Травня 2015 23:35
на першому фото Олег Біднюк з Ківерцівського КОЛОСА
Я Показати IP 9 Травня 2015 08:07
Ще б до цього стадіону команду хтось відремонтував. Знову Єремєєв гроші відмиває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus