USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Єремеєв збирає депутатську групу з екс-регіоналів

26 Листопада 2014 11:34
Аби чинити опір представникам блоку Порошенка і самому чинному Президенту, депутат Ігор Єремеєв збирає депутатську групу з колишніх регіоналів. Інформацію про це з власних джерел отримали Під Прицілом.

Як стало відомо, запрошення у терміновому порядку екс-регіонали, які пройшли за мажоритарними округами та голосували за скандальні закони 16 січня.

Окрім того, тим, хто складе компанію «групі Континіуму», обіцяють гарне матеріальне заохочення.

До слова, сьогодні, 26 листопада, видання INSIDER повідомило, що нібито через Єрємеєва керівники «Укргазвидобування» потрапили під кримінал. Так, ухвалою Печерського суду Києва від 20 листопада надано дозвіл на затримання голови правління «Укргазвидобування» та його заступника.

Голові правління ПАТ "Укргазвидобування" та його заступнику оголосили про підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило державі збитки на суму понад 16,8 мільйона гривень, - повідомляє прес-служба прокуратури.

Згідно з повідомленням, під час досудового розслідування встановили, що у березні поточного року між ПАТ "Укргазвидобування" та приватною компанією, якій належить одна з найбільших в Україні мереж АЗС, уклали договір про поставку скрапленого газу.

"У подальшому, діючи всупереч інтересам держави, Голова правління "Укргазвидобування" та його заступник підписали додаткові угоди до цього договору. Як результат, комерційна структура незаконно набула право на отримання майже 18 тисяч тонн палива без попередньої оплати та за значно нижчою вартістю", – зазначається у повідомленні.

Як відзначають в прокуратурі, наразі посадовим особам ПАТ "Укргазвидобування" винесли повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) ККУ.

Окрім того, ухвалами Печерського районного суду Києва від 20 листопада цього року надано дозвіл на їх затримання та доставлення до суду для обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.

Як повідомлялося раніше, у березні 2014 року "Укргазвидобування" продавало скраплений газ за заниженими цінами та без проведення аукціону компанії "ВОГ Трейдинг", яку контролює Ігор Єремєєв.

13 березня ціну на газ встановили на рівні 7602 гривень за тонну, що майже на 700 гривень нижче ринкової ціни на аукціонах у відповідний період. Крім того, ціну реалізації для "ВОГу" не змінювали майже місяць – до 20 квітня. За цей час підписали шість доповнень до договору купівлі-продажу скрапленого газу на загальний обсяг - майже 30 тисяч тонн тазагальну суму - понад 200 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
балакун Показати IP 26 Листопада 2014 11:46
іуда!!!
Німий до балакун Показати IP 26 Листопада 2014 12:03
Вірно підмічено. Одним словом описано всю біографію,все життя людини.
Волинянин до балакун Показати IP 26 Листопада 2014 13:54
Це сумно і дуже прикро, але необхідно визнати, що це, як Ви назвали, "Іуда", є зліпком зі значної значної частини волинської громади, яка забезпечила його проходження у ВР зі значним відривом від конкурентів. Тому, думаю, треба не проклинати свого обранця, а працювати з убогими поліщуками. І працювати, перш за все, власним прикладом участі в роботі або створенні громадських організацій, антиолігархічних партій, своєю чесною, відкритою і публічною позицією як в питання громадсько-політичного життя, так і у щоденному побуті.
Анонім до балакун Показати IP 26 Листопада 2014 14:01
це таки правда. тьху.гидно. а все бабло...
Андрій Показати IP 26 Листопада 2014 11:58
То все таке "ЛИТВИНІВСЬКЕ БОЛОТО" одні зрадники і прихлобали!!!
Анонім до Андрій Показати IP 26 Листопада 2014 12:10
А продажні ПОЛІШУКИ їх "вибрали" (продалися).
Анонім Показати IP 26 Листопада 2014 12:12
От бандит і злодій поліський.Люструвати і забрати все у цього олігарха,хай їде в расею займатися бізнесом. І ніяк не здохне. Жах
манька з полісся Показати IP 26 Листопада 2014 12:14
красіви запонки в єроми, виберемо ще один раз.
жорж Показати IP 26 Листопада 2014 12:14
Але й волиняки дурні люди.Полішуки зокрема !
Аня до жорж Показати IP 26 Листопада 2014 12:19
А це ти глибоко помиляєшся.Полішуки це хитрі і підлі людоньки.Це альфонси,пристосуванці,які живуть за рахунок інших.І,головне всі при владі-оком не кинь в нас в Луцьку в усіх обласних кріслах сидять хто-полішуки.А,що ми їх вибирали-це піпец. А ви знаєте,вони самі себе вибрали.Заплатили і все підробили.І вічно будуть при владі,доки не підуть на той світ.Там не відкупляться.Для них ми нарід,холопи ніхто,просто мусор,м"ячки, які вони копаюють для насолоди своєї хижацької і захланної
полішук до Аня Показати IP 26 Листопада 2014 12:21
Аня, а звіlки Ви родом, не з Ковлє часом?
Андрій до Аня Показати IP 26 Листопада 2014 12:37
Вічного нічого не має.Звичайно, окрім часу і простору.Всьому свй час і своє місце під сонцем,як сказано в Біблії.За все потрібно буде розраховуватися ще на цьому світі...А Єремеєв,мізерна ,підла істотка,яка п'є кров зі свого народу.І буде пити стільки, на скільки ми з вами будемо ій дозволяти використовувати нас в якості донора.
Володимир до Аня Показати IP 26 Листопада 2014 12:59
Правильно ви все написали. Коли полішук із боліт та лісів вибирається у цивілізацію його не можливо зупинити - він гризтиме людей що його оточюють, йтиме по трупах аби тільки досягти свого. Це прослідковується по моїх знайомих. І такі вони в бізнесі, політиці, держслужбі та побуті.
Вася до жорж Показати IP 26 Листопада 2014 19:18
Голубе я з тобою повністю згідний, що полішуки дебіли. Вся правда в тому що Єремеєв з Острожця Рівненської області. Це аж ніяк не Полісся. А тепер прикинь, як полішуків розвели....
11 Показати IP 26 Листопада 2014 12:24
на 23 окрузі небуло з кого вибирати, це спеціально так зробили щоб полішуки проголосували ще раз за це бидло, а місцеві чинушки зсвоїми родинами ще раз нажилися
Ольга до 11 Показати IP 26 Листопада 2014 12:29
Треба було голосувати за якогось іншого но не за цього бвндита. вибір завжди є, тільки треба самому бути не продажним! через таких скотів ми маємо таких депутатів.
11 до ольги Показати IP 26 Листопада 2014 12:41
голосували за інших тільки голоси розсіялись і ось результат який задовільнив всіх голів сільських які за конкретні суми з своїми головами виборчих комісій забезпечили замовлення олігарха
ооо Показати IP 26 Листопада 2014 13:24
зате ви Гузьонка скільки раз в обласну раду від Луцька вибирали - йдіть на.... "Бандерштат"! Зараз від Верховної на Волинь благодать попре....Казав на нього розраховувати. Клімчук тоже покійний полішуком був, але ваш Гузик не рівня йому, хоч він з Вишкова.
Волинь Показати IP 26 Листопада 2014 13:26
Єремеєву треба прикривати свого "хазяїна" фірташа дмитра, котрого тримає америка під арештом у Відні. Тому єрьома буде створювати депутатську фракцію, щоб мати вагу в парламенті.
Демократ Показати IP 26 Листопада 2014 13:40
Вибираючи європейський шлях розвитку, люди обирали демократію і верховенство законів. Але нам ще до Європи як до неба раком.Тиснути, давити, ображати людей, які думають і діють інакше-це ж хіба демократія. Так робили регіонали і бачимо їх кінець.А ви покажіть європейську культуру і згуртованість,щоб люди повірили владі, а не розчарувались в ній. Інакше третього майдану не минути.
Щирий демократ до Демократ Показати IP 26 Листопада 2014 14:03
Поправлю трошки суть Вашого коменту: люди, на жаль, в основі своїй вибирали не європейський шлях розвитку, а європейський рівень статків. Бо люди переважно розуміють Європу так: статки європейські без радикальної зміни стилю нашого життя. Нема розуміння того, що досягнути статків хоча б Польщі, треба змінити, перш за все, себе самого, своє ставлення до суспільства, до людей, до правил поведінки і багато інших речей.
Поліщук зі Льбазє Показати IP 26 Листопада 2014 14:01
До речі південна межа Полісся проходить по лінії Луцьк - Здолбунів - Житомир і далі на схід. Так що багато осіб, які тут вважають "чистокровними арійцями", насправді об"єктивно є поліщуками (в хорошому сенсі).
Хлоп до Поліщук зі Льбазє Показати IP 26 Листопада 2014 14:28
Ну взагалі-то, ті, що тут зібралися, вважають себе лицарями, а інших - свинопасами, як іх вчив ідейний лідер, "наш український Макіавеллі")) - Донцов
Лучанин Показати IP 26 Листопада 2014 15:41
Єремеєв має можливість зібрати депутатську групу з числа осіб, які 16 січня ц.р. голосували у Верховній Раді простим підняттям рук за диктаторські закони Януковича
Шляхта Показати IP 26 Листопада 2014 16:11
Поліське воєводство за Польщі-поліщуки, Волинське-волиняки. Сам вигадав.
петро Показати IP 26 Листопада 2014 18:47
А з чого це ви всі взяли,що Еремеев -поліщук? Дурниця. Людина з прізвищем ЕРЕМЕЕВ,та обличчям татарина на може бути украінцем,а тим паче поліщуком. Він міг де завгодно народитись,бо ж туди могли доіхати і його батько,і мама. Про його маму сказати нічого не можу,бо не знаю ні прізвища,ні імені,ні по-батькові. А от прізвище батька-Еремеев-це конкретно татарське прізвище: ''Ерема''-ім'я не слов'янське і не украінське, бо украінське- ''Ярема''. А ''ев''- ознака приналежності до татарина дитини не від татарки. А мордашка і косноязичність Ігорчика говорять про точне неукраінство ,а навіть гірше-щось татарсько-угрофінське,вороже слов'янству. Можливо його дідусь був закинутий НКВС на боротьбу з украінськими повстанцями,а бабуся -під прикриттям ''вчительки російськоі мови'' зм'язковою НКВС та так і лишились тут при злочинній підтримці комуняк. Ігорчик вже давно на вили наражаеться. Вже негайно збирати підписи про відкликання з нардепа і під кримінальне розслідування-тюрма за ним ридае. Пора готувати сухарі.
Палєстінєц Показати IP 28 Листопада 2014 13:06
НЕ НАЗИВАЙТЕ НАС ПАЛЄШУКАМІ, МИ ПАЛЄСТІНЦИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus