USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Єрмак вважає заступника глави АП Росії Козака більш відкритим для діалогу, ніж Суркова

11 Лютого 2020 10:23
Помічник президента України Андрій Єрмак вважає, що заступник глави адміністрації президента Росії Дмитро Козак налаштований на діалог з Києвом. Причому він прагне до діалогу більше, ніж помічник президента Володимира Путіна Владислав Сурков.

Своїми враженнями про Козака Єрмак поділився в інтерв’ю ведучому програми «Реальна політика з Євгеном Кисельовим» на каналі «Україна 24», пише Страна.

Кисельов поцікавився у гостя, чи спілкувався той з Козаком.

«Я з ним зустрічався. Мені здається, він більше налаштований на діалог. І я можу сказати, що у нас було конструктивне спілкування, без якого, мабуть, не відбулося б те, що сталося (обмін полоненими – ред.)», – відповів Єрмак.
Він додав, що поки бачив лише указ про призначення Козака заступником голови адміністрації Путіна, але не бачив указу про звільнення Суркова з посади помічника президента Росії.

Співрозмовник журналіста зазначив, що не хотів би давати оцінку тому, чи має РФ бажання вирішити ситуацію на Донбасі.

«Я переконаний в тому, що президент Зеленський щиро хоче припинити війну. І наша сторона сьогодні вживає всіх необхідних заходів для того, щоб це відбулося, на всіх рівнях: і в Нормандському форматі, і в Мінську. Прогнозувати і давати оцінки, тобто чи є з того боку бажання... Напевно, якби зовсім не було бажання, то у нас не відбулася зустріч лідерів в Парижі. Напевно, якби зовсім не було бажання, не тривав би діалог в Мінську, складний, часом дуже складний, часом він заходить в глухий кут. Дуже складні бувають переговори в Нормандські форматі», – констатував Єрмак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus