USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Єрємєєв виграв тендер на 28 мільйонів

20 Травня 2014 08:00
ДП «Львіввугілля» 8 травня згідно з результатами тендеру уклало угоди з ТОВ «Вог Рітейл» на постачання палива на загальну суму 28,15 мільйона гривень.

Зазначимо, єдиним конкурентом «ВОГу» на цьому тендері було Спільне українсько-голландське підприємство у формі ТОВ «Львів Петроліум, ТзОВ», яка раніше тендерів не вигравала. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Замовили бензин А-76 та А-95, а також дизельне паливо, частина наливом, частина по талонах, однак у якому співвідношенні – не уточнюється.

ТОВ «ВОГ Рітейл» з паливно-промислової групи «Континіум» позапартійного народного депутата Ігоря Єремеєва. Партнером Єрємеєва по цій групі є його земляк Степан Івахів, також народний депутат і також позапартійний. Директором фірми є Сергій Естремський. 51% статутного капіталу належить фірмі ТОВ «Фірма Авіс», що належить Естремському та Вікторії Дубельт, ще 25% належить фірмі «Лугор естаблішмент» (Ліхтенштейн), власником решти 24% є Ірина Шпег.

У 2002 році «Львів Петроліум» виступив одним із співзасновників, а Естремський – директором ТОВ «ЗНГ-ЛП». Іншим співзасновником компанії стало Спiльне пiдприємство у формi ТОВ українсько-англiйське «Захiдна нафтова група», що належало на той час Єрємєєву, а пізніше Івахіву.

«Львів Петроліум» і «Захiдна нафтова група» були партнерами по вказаній фірмі до 2008 року, пізніше власники змінилися. Наразі частки мають є ТОВ «Нафтотрейд Ресурс» і ПП «Сол-ЛТД». Власниками першого є Віктор Леуш, відомий як заступник директора з персоналу «Золотого екватора» Єрємєєва, і Валентин Цьось, директор ТОВ «Завод «Галичина», що колись належало Івахову, а тепер записане кіпрську компанію «ОВГ Оіл Вест Лімітед», також пов’язану з «Континіумом». Що ж до «Сол-ЛТД», то її співзасновником є ТОВ «Континіум», яке створювали Єрємєєв та Івахів, а нині частку має ще один їхній партнер по «ВОГу» Сергій Корецький.

Нагадаємо, ім’я бізнесмена та нардепа Ігора Єремєєва не відомо широкому загалу, але на тендерах він заробляє мільярди. Чому фірми депутата Єремєєва виграють чи не усі державні тендери, зацікавилися навіть у Генпрокуратурі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
саша Показати IP 20 Травня 2014 09:59
Оце такі як - Єремеев, Івахів,Естремський,Дубельт,(Ліхтенштейн), Шпег і проплачували, скоріш за все, майдан та теперішню так звану війну! В їхніх інтересах цей бардак. Паливо коштувало 8грв - зарас 15... На їхніх руках кров всіх майданівців, беркутівців,міліціонерів. Завдяки їм зарас на сході люди стріляють один в одного.. Завдяки їм молоді жінки поставали вдовами і їхні діти напів сиротами. І цікаво - скілки їм відстігнув Путін за те що Крим здали!!!!!
Анонім до саша Показати IP 20 Травня 2014 10:27
коментар було видалено
11 до саша Показати IP 20 Травня 2014 11:32
нарешті дійшло... тверезі думки поипались..а то набридло чути, що в усьому "Путин виноват"
Лучани Показати IP 20 Травня 2014 10:28
Єрємеєв, коли ти вже наже**шся?
Бувалий Показати IP 20 Травня 2014 10:35
Вигравали, виграють і вигравати будуть, а ви маданьте, мітингуйте, воюйте і гиньте за їх мільйони.
скейт Показати IP 20 Травня 2014 10:36
кому війна а кому і мати рідна...................у донецьку і луганську вбивають,стріляють (війна), а наш Єрьома тим часом "ПОРТ-СІТІ" відкриває площею понад 10 000 кв.м. ..........................шок !
Сонячна Показати IP 20 Травня 2014 10:48
ну ви ганите..а самі ж ходили на його відкриття і будете там в кафешках смузі пити, суші їсти з айфончиками в руках..це ж так модно і так гидко))))))))))))...а я бойкотую це порт сіті
про справу Показати IP 20 Травня 2014 11:20
А те, що у Єремеєва пальне найбільш дороге і не самої кращої якості на результати тендеру ніяк не вплинуло?
Ігорю і Степану Показати IP 20 Травня 2014 18:57
ці непорядні мошенніки Єрємєєв і Івахів пішли дорогою хибною, але життя все розрулить і вони, як непотріб змиються в туалет. Вже зараз їхнім дітям соромно за своїх таких жуліків-батьків, що б вони їм не оправдовувались. Бути відмивачами грошей режиму-Януковича і боятись втрати свого комфорту, вони вже давно переступили точку повернення до розумних людей. Тепер тільки наркотики і ролєві ігри залишились. Їх дітям за 10 років прийдеться змінювати прізвища і все навколо , що нагадує цих мерзотників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus