USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

єВідновлення: за добу роботи програми у «Дію» подали заяви понад 3000 українців

11 Травня 2023 15:20
За програмою державної допомоги на відновлення пошкодженого житла єВідновлення за першу добу роботи 3194 українці подали заяви на отримання відповідних виплат.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

«За першу добу роботи програми єВідновлення успішно подано 3 194 заяви про виплату допомоги. Зокрема, тільки вчора було подано 2 454 заяви», – йдеться в повідомленні.

Далі комісії, які будуть створені при органах місцевого самоврядування, опрацюють заяви та розпочнуть безпосереднє обстеження житла.

У міністерстві інформують, що громадяни, чиє житло було пошкоджене, можуть подавати заяви про виплату допомоги в застосунку Дія.

21 квітня 2023 року Кабінет Міністрів ухвалив порядок надання державної допомоги на ремонт пошкодженого житла. Він передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії РФ, державної допомоги на поточний ремонт житла. Зробити це можна з допомогою електронної послуги єВідновлення, яка стартувала з 10 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus