USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Євро-2020. Через жест Кріштіану Роналду акції Coca Cola впали на $4 мільярди

16 Червня 2021 08:44
На Євро-2020 стався цікавий і показовий випадок. На передматчевій пресконференції перед грою з Угорщиною (Португалія виграла зустріч з рахунком 3: 0 – ред.), Всього лише один жест капітана команди Португалії Кріштіану Роналду завдав серйозних збитків американській компанії Coca Cola.

Акції компанії впали в ціні приблизно на чотири мільярди доларів після того, як Кріштіану Роналду зневажливо відсунув убік дві пляшки з колою і потім демонстративно взяв у руку і підняв пляшку з водою, чітко позначивши свої переваги. Про це повідомляє Страна з посиланням на Marca.

Відео із цим жестом стало вірусним в соціальних мережах, вплинувши і на фінансовий світ.

Акції Coca Cola впали з 56,10 долара до 55,22 долара за штуку майже відразу після жесту Роналду, що означає, що капіталізація компанії впала з 242 мільярдів доларів до 238 мільярдів доларів.
Нагадаємо, що португальська зірка є затятим прихильником здорового способу життя і не любить газовані напої, включаючи і кока-колу.

Це вже не вперше, коли Роналду висловлюється проти газованих напоїв, раніше він розповідав про те, як намагається вберегти сина від них.

«Іноді мій син п’є кока-колу або фанту і їсть чіпси, і він знає, що мені це не подобається», – заявляв Роналду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
morpheus Показати IP 16 Червня 2021 09:47
Падіння акцій Кока-Коли звичайне ринкове явище, яке ніяк не пов'язане із діями Роналду. Більше того, відео появилось тільки через години, коли ринок уже зреагував падінням, інвестори в той момент ніякого відео навіть не бачили. Іспанська Марка накинула неперевірену інфомацію.
Це фейк до morpheus Показати IP 16 Червня 2021 21:05
Це звичайний фейк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus