USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європа потерпає від сильних снігопадів. Фото

30 Січня 2019 18:26
У Європі розпочалися сильні снігопади. У Франції люди залишилися без світла, у Британії скасовані рейси, а у США морози до −35 градусів.

У Франції 40 тисяч будинків залишилися без електрики через сильні снігопади. Про це інформує 24 канал з посиланням на franceinfo.

У деяких регіонах країни пориви вітру сягали 110 кілометрів на годину, а замети виросли до 10 сантиметрів.

Через негоду люди залишилися без світла

У аеропорту британського Манчестеру через снігопад відкладено кілька рейсів, а містяни залишають удома свої авто і стають на лижі.


Через стихію вимушені канікули в деяких школах, заблоковані дороги в Англії, Шотландії та Уельсі.


За океаном, у США – троє людей стали жертвами зимового шторму «Джейден». Дві людини загинули у двох ДТП на заході штату Айова, передає The Weather Channel. У містечку Лібертівілль (штат Іллінойс) чоловік помер від удару снігоприбиральної машини.

Середній захід Сполучених Штатів скували екстремальні морози до −35 градусів. Синоптики прогнозують це лише початок – і очікують температури повітря нижче −50 градусів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus