USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Юлія Вусенко хоче увійти до складу бюджетної комісії Луцькради

19 Квітня 2019 12:19
Депутатка Юлія Вусенко направила звернення до Луцької міської ради, в якому просить включити її до складу бюджетної комісії.

Про це йшлося 19 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

У зверненні депутатка зазначила, що не входить до складу жодної комісії міської ради, і запропонувала включити себе до постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Варто зауважити, що бюджетна комісія міської ради є найбільшою в раді за чисельністю депутатів – вона складається з дев’яти осіб.

«Є комісії, де не вистачає депутатів, але, відповідно до закону, депутат сам обирає, до складу якої комісії хоче входити. Так прописаний закон, і ми не в праві обмежувати депутатів», – зазначив голова комісії законності, депутат Микола Федік.

Остаточне рішення про ймовірну майбутню роботу Юлії Вусенко в складі бюджетної комісії мають прийняти на черговій сесії міськради.

Нагадаємо, на одній із попередніх сесій депутатка вже висловлювала ініціативу увійти до складу бюджетної комісії, однак її не підтримали колеги.

Також у міськраді повідомили, що за період з лютого 2017 року по лютий 2018 року Юлія Вусенко пропустила 12 з 24 пленарних засідань сесій міської ради. За рік вона так і не увійшла до складу профільних комісій. Серед депутатів Юлія Вусенко така одна.

Нуль проектів рішень, жодного депутатського запиту – результат роботи Вусенко за рік. Через таку активну роботу минулого року у міськраді розглядали відкликання депутата Вусенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Квітня 2019 16:41
Хай їде.Юля правдива депутатка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus