USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Юнаку, якого збили на Дубнівській, потрібні донори крові

16 Грудня 2016 08:35
Юнаку Владиславу Андрушківу, якого збило авто на вулиці Дубнівській, вдень потрібна кров від 10 донорів, інформує ВолиньPost.

Друзі Влада просять лучан здати кров.

Всі друзі, шкільні товариші, вчителі і сотні небайдужих людей моляться за якнайшвидше одужання 16-річного Влада, якого збив п’яний водій у Луцьку. Колишні й теперішні однокласники не залишили товариша у біді: вони не тільки щодня чергують біля реанімації, а 14 грудня зорганізували вечір акустичної музики для збору коштів.

"Щодня хлопцеві переливають кров, потрібні донори! На жаль, донором може стати не кожен... Це повинна бути повнолітня людина, яка важить не менше 60 кг. Прошу не бути байдужим і здати кров. Я буду вдячна кожному! Зараз він бореться за своє життя, але наша йому допомога буде як ніколи доречна!" - йдеться в повідомленні друзів.

За детальною інформацією потрібно звертатися за телефоном - 095 071 87 73

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) скоїв наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав Андрушків, перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя, а винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

Хлопець, який постраждав у ДТП на Дубнівській, досі не вийшов з коми. Лікарі оцінюють його шанси як «є надія», проте додають, що хлопця чекає ще не одна операція, тривале лікування та реабілітація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ооо Показати IP 16 Грудня 2016 09:15
а шо Мігас - спить, їсть, відпочиває, а дитина мучиться і бореться за життя, отакі реалії нашого життя він заплатив двісті з гаком тисяч і вийшов,
Анонім Показати IP 16 Грудня 2016 09:53
Треба викачати в Мігаса всю кров.
до речі Показати IP 16 Грудня 2016 10:22
А яка група і резус-фактор
Лучанка до до речі Показати IP 16 Грудня 2016 12:05
це без різниці, бо не цю кров йому переливатимуть,а обміняють на потрібну. Проте не кожен може стати донором( Люди з хронічними хворобами не можуть(
Жанін Показати IP 16 Грудня 2016 12:09
Чому батьки відмовились від допомоги від Мігаса? Дитина не дай Бог помре, що будете робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus