USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Друзі Влада Андрушківа зібрали більше 6 тисяч на його лікування

14 Грудня 2016 21:31
Всі друзі, шкільні товариші, вчителі і сотні небайдужих людей моляться за якнайшвидше одужання 16-річного Влада, якого збив п’яний водій у Луцьку. Колишні й теперішні однокласники не залишили товариша у біді: вони не тільки щодня чергують біля реанімації, а 14 грудня зорганізували вечір акустичної музики для збору коштів.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) скоїв наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав Андрушків, перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя, а винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

Хлопець, який постраждав у ДТП на Дубнівській, досі не вийшов з коми. Лікарі оцінюють його шанси як «є надія», проте додають, що хлопця чекає ще не одна операція, тривале лікування та реабілітація.

Колишня однокласниця Владислава Марія розповіла: поки Влад не перейшов навчатися в правознавчий ліцей, вони гарно товаришували і спілкувалися. Того ж дня, коли сталася аварія, увечері, каже дівчина, вирішила зорганізувати збір коштів для хлопця.
«Спочатку в цьому мене підтримала подруга, потім - весь клас, вся школа, а згодом і місто», - розповідає дівчина.

Урешті однокласники покликали небайдужих на вечір акустичної музики, під час якого збирали кошти на лікування юнака. До участі запросили музикантів-аматорів, які погодилися допомогти і яким не байдужа доля Влада. Виступали і студенти училища культури і мистецтв імені Стравінського.
Віка, Валерія і Саша також вчилися з Владом до його переходу в правознавчий ліцей. Дівчата кажуть: досі не можуть повірити, що з їхнім другом таке сталося. Вони згадують, що хлопець – дуже веселий, життєрадісний, його дуже рідко бачили сумним. Також розповідають, що за Владислава переживає вся школа: і вчителі, і учні.
На вечір, який розпочався трохи пізніше 17:00, ще довго після початку, приходили глядачі і кидали пожертви у скриньку. Як розповіла організаторка вечора Марія, цього разу вдалося зібрати 6 614 гривень. Та, каже дівчина, цього вистачить на 2-3 дні лікування. Зібрані гроші друзі уже завтра передадуть особисто в руки батькам Владислава.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лариса Показати IP 14 Грудня 2016 21:48
Молодці діти ! Ви милосердні !
СТОП Показати IP 14 Грудня 2016 22:41
зберіть гроші щоб посадити мігаса
Я не зрозуміла Показати IP 15 Грудня 2016 11:33
Чому п'яна п*длюка не приймає участі у лікуванні хлопця?Збило дитину, переламало йому життя, здоров'я, зробило калікою, вийшло на волю за бабки, а ви , діти, збирайте копійки хлопцю!!!!!!!Дурдом!
Той що читає до Я не зрозуміла Показати IP 15 Грудня 2016 21:42
Батьки відмовились від допомоги того падлюки!
бро.. Показати IP 15 Грудня 2016 11:48
підсумок - "винуватець ДТП Володимир Мігас ВИЙШОВ під заставу в 275 тисяч гривень. Хлопець, який постраждав у ДТП на Дубнівській, досі НЕ ВИЙШОВ з коми. "
тобі,ВЛАД Показати IP 15 Грудня 2016 12:35
Навіть коли ти зараз знаходишся на межі життя і смерті ,Я ВІРю, та бажаю,щоб ти зміг як найшвидше вернутись на цей світ ПЕРЕМОЖЦЕМ і прочитати скільки людей щиро і зі сльозами на очах пишуть тобі в коментарях ,ту на сайті, слова підтримки,та побажань одужання. Знай,читаючи ці рядки ,що все небайдуже рідне місто переживає за тебе.Вертайся до нас !!
скай Показати IP 15 Грудня 2016 16:07
а суді хто ясельский

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus