USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юнаки з Луцька представили Україну на турнірі з гандболу

12 Березня 2016 11:11
Юнаки з Луцька представляли Україну на V міжнародному турнірі з гандболу, що вібувся у місті Улан-Майорат (Республіка Польща) на початку березня.

Змагання відбувалися у чотирьох категоріях: юнаки та дівчата 2001-2002 років народження та 2003-2004 років народження. Загалом у заході взяло участь 39 команд з 22 клубів. Гідність України представляла команда вихованці ОДЮСШ міста Луцька.

Про це повідомили у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Саме у молодшій віковій категорії наші хлопці змагалися зі своїми однолітками з Польщі і посіли 6 місце з 16 команд. Перемогу здобули спортсмени з міста Бартощице, друге місце – з міста Мронгово, а третє – з міста Варшава.

Хоч спортсменам не вдалось вибороти перші місця, хлопці не втрачають віри у себе та сподіваються, що досвід, отриманий під час поїздки допоможе їм реалізуватись у майбутньому.

«Ми не вперше беремо участь у міжнародних турнірах, але зазвичай всі ці виїзди здійснювалися за кошти батьків. Цього разу ми вперше звернулися за допомогою до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і нам не відмовили, відрядивши команду на змагання в Улан-Майорат», – зазначають юні спортсмени.

Позиція Фонду – підтримати молодих і талановитих. Адже мотивація у саморозвитку відіграє першочергове місце. Можливість брати участь у змаганнях різного рівня, обмінюватись досвідом та спілкуватись з іноземними спортсменами допомагає юним спортсменам адекватно оцінювати власний рівень та працювати над собою.

«Загалом дуже помітно, що Фонд робить вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, і нам приємно констатувати, що відчутна і підтримка гандболу, для нас це важливо. Ні для кого не секрет, що польська гандбольна дружина одна з найсильніших у світі. Ми беремо участь у всеукраїнській гандбольній лізі і чим більше ми здійснюємо спарингів з іншими командами, тим краще ми представляємо Волинь на всеукраїнській арені», – розповідає заслужений тренер України з гандболу Ростислав Ланевич.

Нагадаємо, не так давно учні луцької дитячо-юнацької спортшколи №2 за сприяння Фонду «Тільки разом» взяли участь у Міжнародному турнірі з міні-футболу «Kresy 2016». Там спортсмени 2004-2006 років народження здобули бронзу, а юнаки 2005 року народження вибороли 5 місце у загальному командному заліку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Src Показати IP 12 Березня 2016 12:29
Загалом у заході взяло участь 39 команд з 22 клубів. Як то?
Спортсмен Показати IP 12 Березня 2016 13:04
Дуже просто: 1 спортивний клуб виставляв по 2, а Варшавський клуб і 3 команди виставив. А ще врахуйте 4 вікових категорії, де один клуб міг виставити 4 команди. Колеги, у Польщі клубна система!!!
Спортсмен Показати IP 12 Березня 2016 14:00
Дуже просто: 1 спортивний клуб виставляв по 2, а Варшавський клуб і 3 команди виставив. А ще врахуйте 4 вікових категорії, де один клуб міг виставити 4 команди. Колеги, у Польщі клубна система!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus