USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Юні борці з Луцька здобули 10 медалей на Всеукраїнському турнірі з самбо. Фото

21 Лютого 2022 17:20
Молоді спортсмени з Луцька взяли участь у Всеукраїнському турнірі з боротьби самбо на призи майстрів спорту СРСР братів Сабірових серед юнаків і дівчат 2006-2007 та 2008-2009 років народження. Змагання проходили 18-19 лютого в Одесі.

Вихованці клубу «Борець» привезли додому 10 медалей: дві золоті, п’ять срібних та три бронзові.

Тренерка юних самбістів Аліна Бондарєва розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини, що в цілому на змаганнях виступали 14 юних борців із Луцька, а восьмеро з них зуміли вибороти призові місця (двоє дітей – відразу у двох категоріях).

Загалом у турнірі взяли участь близько 300 дітей із 10 областей України, а також із Молдови. В одній ваговій категорії боролися 20-30 спортсменів.

«І в мене, і в дітей враження від змагань в Одесі суперові. Було дуже багато сильних спортсменів, зокрема з Молдови. Наші спортсмени достойно відборолися й показали гарні результати. Зараз ми готуємося до Чемпіонату України, який пройде в Кароліно-Бугаз Одеської області», – сказала Аліна Бондарєва.

Читати ще: Юні волиняни вибороли 10 медалей на Всеукраїнському турнірі з самбо

Отож, самбісти з Луцька на Всеукраїнському турнірі з боротьби самбо на призи майстрів спорту СРСР братів Сабірових серед юнаків і дівчат 2006-2007 та 2008-2009 років народження показали такі результати у своїх категоріях:

І місце – Євген Макаров;

І місце – Ангеліна Онопрійчук;

ІІ місце – Семен Макаров;

ІІ місце – Любомир Головчун;

ІІ місце – Віктор Бешта;

ІІ місце – Анастасія Гринчук;

ІІ місце –Ангеліна Онопрійчук;

ІІІ місце – Ілля Антипов;

ІІІ місце – Анна Бондарчук;

ІІІ місце – Анастасія Гринчук.

Читати ще: Юний самбіст із Луцька виборов бронзу на Чемпіонаті України. Відео

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus