USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Юні футболісти «Волині» виграли «Кубок Австралії» в Черкасах

30 Серпня 2021 14:15
Волинські юні футболісти днями перемогли на турнірі у Черкасах. У змаганнях під назвою «Кубок Австралії» взяли участь гравці «Волині» U-12 – підопічні Віктора Попка.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

Всього за нагороди турніру змагалися 24 команди. «Волинь» на груповому етапі переграла ровесників з київського «Чемпіона» з рахунком 2:0 завдяки дублю Станіслава Шукаловича. У другому матчі наші хлопчаки впоралися із «Барсою» із Сум, а голи Назара Конаховича, Назара Кацая та Станіслава Шукаловича сформували впевнену перемогу – 3:0.

В останньому матчі раунду проти «Олімпії» з Кропивницького було важче, однак два голи Михайла Гарбара та гол Данила Коцана принесли юним «Хрестоносцям» ще одну звитягу – 3:2.

У чвертьфіналі змагань «Волинь» переграла запорізький «Металург» – 2:0 (голи Гарбара та Шукаловича), у півфіналі не залишила шансів київській ДЮСШ № 25 – 2:0 (дубль Шукаловича). У вирішальному матчі змагань у «Хрестоносців» знову були столичні опоненти з «Атлета», а єдиний гол Назара Конаховича вирішив долю поєдинку – 1:0.

У підсумку разом із красенем-кубком підопічні Віктора Попка не залишилися і без індивідуальних номінацій – найкращим гравцем усього турніру визнали Станіслава Шукаловича!

Вітаємо наших хлопчаків із позитивним завершенням футбольного літа!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus