USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» U-12 – четверта на турнірі в Мінську

21 Лютого 2017 12:33
Дитяча команда школи «Волині» виборола четверте місце на міжнародному дитячому турнірі з футболу «Наше майбутнє». Він відбувався у мінському манежі й зібрав 12 команд 2005 року народження із п’яти країн Європи. До слова, «Волинь» U-12 прибула до Мінська на клубному автобусі.

Груповий раунд хлопці тренерів Адальберта Мікояна та Романа Степанова почали дуже успішно – з перемог над господарями турніру – вихованцями шкіл БАТЕ і ФК «Мінськ-2». Відповідно – 2:1 та 2:0. Після цих матчів організатори почали говорити про волинян як про фаворитів турніру.

Навіть мінімальна поразка в третьому матчі групи від команди з Молдови (0:1) не змінила цієї думки, адже волиняни показували дуже зрілу гру. Утім півфінал та матч за третє місце наші програли.

– Можливо, далися взнаки втома та дуже ранній початок матчів – о 8:00 за місцевим часом. Можливо, те, що в Луцьку ми не можемо тренуватися цієї пори року на таких якісних штучних полях, – розповідає тренер Роман Степанов. – За дві хвилини до кінця півфіналу з мінчанами ми пропустили в контратаці й поступилися 0:1. Фарт відвернувся, і в грі за третє місце проти латвійців програли у серії пенальті 2:3 після того, як основний час гри завершився нульовою нічиєю. Крім хороших відгуків про гру нашої команди, юні «хрестоносці» отримали й індивідуальні нагороди. Рома Ковалюк став кращим нападником турніру. У складі «Волині» організатори визнали кращим футболістом півзахисника Дмитра Демчука.

Фото - futbik.by

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus