USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Юні луцькі футболісти позмагалися з польськими

10 Грудня 2015 09:01
Юні луцькі футболісти позмагалися з польськими на V-му Миколаївському турнірі міст-побратимів (V Mikołajkowy Turniej Miast Partnerskich), що відбувся у Замості. Як відомо, свято Святого Миколая римо-католики святкують 6 грудня. Про це пише «ВолиньPost».

Участь в змаганні взяли футбольні клуби з Замостя та інших міст Польщі, а представляти місто-побратим Луцьк організатори запросили дитячий футбольний клуб «Адреналін». Організований турнір був місцевим дитячим спортивним клубом «Ґаудіум» (керівник та натхненник – Томаш Вінгородський) за підтримки міської влади Замостя.

Матчі організували в чудовому залі спортивно-розважального центру Замостя, більшість глядацьких місць якого були заповнені. Передувала іграм костюмована церемонія відкриття, яку вів господар свята – Святий Миколай.

Футбольні поєдинки відбувалися в доволі незвичному для наших команд форматі: грали на полі розміром 30х45 метрів (це щось середнє між міні-футбольним майданчиком та зменшеним футбольним полем, таким, як на стадіоні СНУ на вулиці Шопена), кількість гравців – 5 польових та воротар, при цьому ворота були розміром 2х5 метрів. Матчі тривалістю лише 15 хвилин не давали можливості гравцям розслабитись, втратити пильність і практично позбавляли їх права на помилку.

До таких умов турніру команда 2006 року народження виявилась не готовою. Програвши дві гри, «Адреналін-2006» видав досить пристойний футбол в останньому матчі, перемога в якому дозволила нашій команді поділити 3-4 місця з командою «Гурнік» (Лешно).

Богдан Боднар отримав приз найкоректнішого гравця (Zawodnik fair play) своєї вікової категорії. А от «Адреналін-2005» усі свої матчі виграв, здобувши головний Кубок турніру. Здобули підопічні Юрія Остромецького і індивідуальні титули: Стас Литвин був визнаний кращим воротарем, а Макар Войнаровський -–королем стрільців (król strzelców), тобто кращим бомбардиром.

Запеклою була боротьба у віковій категорії команд 2004 року народження.

У вирішальному матчі, здобувши по три перемоги, зустрілись «Адреналін» та «Гетьман» (Замость). На жаль, у цьому поєдинку сильнішими виявились наші суперники, а «Адреналін-2004» змушений був задовольнятись другим місцем. У цій віковій категорії кращим гравцем турніру був визнаний лучанин Юрій Федонюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus