USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Юриста не пустили на поріг. Як Столяр поновлювався на посаді через суд

10 Грудня 2020 16:24
Колишній директор КП «Волиньприродресурс», якого звільнили за численні порушення, поновився на посаді через суд. Справу розглянули в аномально стислі терміни. Та на черзі – апеляція.

Про це стало відомо під час засідання другої позачергової сесії Волинської обласної ради, 10 грудня.

Питання щодо поновлення Василя Столяра на роботі виникло під час розгляду проекту рішення зміни штату працівників облради.

Зокрема, депутат Андрій Мельник поцікавився у працівників юридичного відділу, чи немає вини у тому, що Василь Столяр виграв суд і поновився на посаді.

Заступник керівника виконавчого апарату обласної ради – керуючий справами Дмитро Дубняк повідомив, що тут вини юристів облради немає. Більше питань виникає до самого судового розгляду справи.

«Як вигравав Столяр: нашого юриста не пустили на поріг під час розгляду рішення. Зараз ми оскаржуємо рішення в апеляції і сподіваюся, що рішення буде більш об’єктивніше. Тут суб’єктивний підхід суду, як на мене», – пояснив він.

Нагадаємо, у вересні цього року Василя Столяра звільнили з посади директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» через його незадовільну роботу. Днями він поновився на посаді через суд.

Заступник керуючого справами – начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради Світлана Хороша повідомила, що вже справу подали до Апеляційного суду, проте розгляд ще не починався. Та хоч рішення суду про поновлення на посаді не вступило в законну силу, його треба негайно виконати.

Світлана Хороша зауважила: справу Столяра суд розглянув в рекордно стислі терміни: за 47 днів з моменту відкриття провадження, що є дуже дивним. І таке рішення на користь звільненого працівника комунального підприємства суд прийняв вперше, донедавна всі рішення були на користь облради.

Проєкт рішення про поновлення Василя Столяра на посаді депутати не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хі хі хі Показати IP 10 Грудня 2020 17:47
А процедуру звільнення ви дотримали, - юристи і керуючі ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus