USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З 24 лютого до Луцького комунікаційного центру прибуло 20 фур допомоги з-за кордону

19 Березня 2022 21:54
Завдяки співпраці Єдиного комунікаційного центру з органами військово-цивільної адміністрації міста і області та з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» до Луцька приїхало 20 фур гуманітарної допомоги з-за кордону.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів координатор центру Сергій Рижков.

«Допомогу відправляємо для захисників і населених пунктів з гуманітарною кризою, а також для переселенців. Окрім цього, отримати гуманітарну допомогу можуть і місцеві громади, якщо на базі цих громад розміщені переселенці. Тоді вони можуть звертатися до нас із листом з приводу конкретної допомоги. У нас є якісні нові речі і продукти харчування. Наприклад, таку допомогу возили у Дерно. Якщо у обласних центрах чи більших містах банки речей та продуктів наповнені, то у селах з цим проблеми. А в нас є змога надати нові дитячі речі, бо місто вже відмовляється в нас брати цю допомогу», – розповідає волонтер.

Читати ще: Одяг, ліки, продукти: волинські гуманітарні хаби відправили 120 тонн допомоги для військових та мирних жителів

Заразом волонтери з Єдиного комунікаційного центру відправили вагон гуманітарної допомоги у Дніпро.

«Міська рада допомогла замовити вантажний вагон, який ми відправили на Дніпро. Його вже розвантажили, дякували і нам як центру, і міському голові за сприяння», – каже Сергій Рижков.
Читати ще: Лише за два дні Луцький комунікаційний центр направив допомогу в понад 10 міст України

Окрім 20 фур допомоги з-за кордону, з початку повномасштабного вторгнення у центрі прийняли і відвантажили п’ять 20-тонних вантажівок внутрішньої допомоги: овочів та консервації.

Читати ще: «Нас там чекають…» Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» щоденно відправляє в гарячі точки гуманітарну допомогу

Плідну співпрацю із комунікаційним центром, міською та обласною владою та Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» відмітив й керівник волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

«Загалом за час війни волонтерський рух «Мeцeнaти для сoлдaтa» у співпраці зі всіма органами військово-цивільної адміністрації міста і області, Комунікаційним центром, а також Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» успішно відправив в Україну понад 20 фур з різноманітною допомогою у потрібні місця як для наших захисників, так і для біженців, і для тих міст, де люди потерпають від гуманітарної катастрофи, яку спричинили кремлядсько-сатанинські орди. Все, що залишається на Волині, перебуває на складі Єдиного комунікаційного центру, який очолює Сергій Рижков. Кожна громада може подати офіційну заявку і при затвердженні приїхати та завантажити наявний у нас вантаж. Маємо багато одягу, тому радо поділимось чи вивеземо на інший склад у межах Луцька, щоби роздати біженцям і потребуючим людям», – резюмував Руслан Теліпський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українка Показати IP 20 Березня 2022 16:11
Говорити не завжди потрібно, про те що знаєте, особливо під час війни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus