USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

З аеропортів України та Росії вилетіли літаки з увʼязненими для обміну

7 Вересня 2019 12:41
З російського аеропорту «Внуково» і українського «Борисполя» вилетіли літаки з увʼязненими, яких підготували для обміну. Про це повідомляє «Дождь», передає «Бабель».

Так, з «Борисполя» вилетів Ту-204 спеціального загону «Росія» з увʼязненими росіянами, а у «Внуково» пішов на зліт Ан-148 з увʼязненими українцями.

Також стало відомо, що президент РФ Володимир Путін помилував 11 громадян України, серед яких і режисер Олег Сенцов. Про це повідомила віце-президент Європейського інституту омбудсмена Ніна Карпачова.

Нагадаємо, 7 вересня Україна і Росія завершують обмін полоненими. З ранку в аеропорту «Бориспіль» журналісти і родичі чекають повернення додому українських політвʼязнів і військовополонених моряків.

Обмін полоненими між Україною і Росією буде проводитись за формулою «35 до 35». В ході обміну Росія видасть Україні всіх військовополонених моряків, а також співробітника СБУ.

Заарештованих в Росії українських моряків, яких в ході обміну передадуть Україні, звільнили на поруки уповноваженого з захисту прав людини в Україні Людмили Денісової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus