USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«З чим і для чого він приїхав?» – депутат про візит Порошенка на Волинь

26 Травня 2017 13:05
Депутат волинської облради Анатолій Вітів заявив, що Головнокомандувач ЗСУ під час візиту на Волинь мав би звернути увагу на проблеми 14-ї бригади, в тому числі – фінансові.

Про це йшлося під час позачергової 14-ї сесії Волинської облради.

Депутатам обласної ради запропонували проголосувати на виділення 2,6 мільйона гривень для волинської 14-ї бригади на потреби вояків, які повертаються на місце дислокації. Кошти очільник Волинської ОДА запропонував виділити з резервного фонду.

Голова Волинської облради Ігор Палиця зазначив, що допомога військовим – це першочергове питання, проте слід мати на увазі, що при недостатньому фінансуванні з держбюджету на армію бюджет Волині просто «не потягне» такі витрати.

Свободівець Анатолій Вітів з обуренням звернувся до голови Волинської ОДА та запитав, для чого приїжджав на Волинь Головнокомандувач ЗСУ, Президент Петро Порошенко, якщо навіть не відвідав частину, яка дислокується у Володимирі-Волинському. Зазначимо, що під час візиту Порошенко назвав 14-ту бригаду – однією з найсильніших в Україні.

«Навіщо він приїхав на Волинь? З чим він приїхав? Відкрити підприємство Діброви (агропідприємство депутата від БПП Валерій Діброва, - ВН), до якого він не має стосунку? Попіаритись приїхав?! Хай на Ковельський ветсанзавод заїхав би!» - емоційно заявив депутат.

Зрештою, голова облради закликав депутатів підтримати виділення коштів – відповідне рішення прийняли більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Патріот Показати IP 26 Травня 2017 13:10
Не фанат Вітіва, але підтримую ПОВНІСТЮ!!!!! МОЛОДЕЦЬ!
Правда Показати IP 26 Травня 2017 13:28
А Вітів що зробив, щоб вирішити проблему ветсанзаводу. І взагалі , що він , Вітів зробив за час проживання на Волині , крім природніх потреб?
Анонім до Правда Показати IP 26 Травня 2017 22:34
краще б не триндів, а став депутатом обласної ради і показав свої здібності у вирішенні проблем.
Сергій Показати IP 26 Травня 2017 14:07
"«Навіщо він приїхав на Волинь? З чим він приїхав? Відкрити підприємство Діброви (агропідприємство депутата від БПП Валерій Діброва, - ВН), до якого він не має стосунку? Попіаритись приїхав?! Хай на Ковельський ветсанзавод заїхав би!» - емоційно заявив депутат." ....Вітя, після бою кулаками не махають.... то треба було ососбисто у Порошенка про це і спитати. а то так герой, а коли була зустріч з Порошенком, то всі ці високопосадові "герої" сиділи як вср*ні з червоними мордами, боячись дихнути, не то що щось сказати. Не є прихильником Порошенка, скоріше гидко від такого сц*кливого геройства ))
Сергій Показати IP 26 Травня 2017 14:14
ВН, думав, що не опублікуєте моє повідомлення. хоч і є нецензурні слова, публіку прошу вибачити, але ж правда ))
Анонім Показати IP 26 Травня 2017 22:36
а це ще не факт, що чокосвиня не має відношення до фірми діброви

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus