USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

З директора нововолинського ліцею стягнуть 29 тисяч

13 Травня 2017 12:25
З директора ліцею стягнуть понад 29 тис грн., які навчальний заклад виплатив за вимушений прогул незаконно звільненій ним працівниці, інформують прес-служба прокуратури області.

Апеляційний суд Волинської області задоволив позов прокуратури Волині в інтересах держави в особі Волинської обласної ради та Нововолинського ліцею-інтернату до директора навчального закладу Юрія Лазаренка про стягнення матеріальної шкоди в порядку регресу.

Прокурори наполягали на покритті директором ліцею, як службовою особою, винною в незаконному звільненні працівниці, шкоди, заподіяної установі у зв’язку з оплатою їй часу вимушеного прогулу, адже у зв’язку з виконанням рішення суду про поновлення на роботі незаконно звільненого головного бухгалтера ліцей-інтернат виплатив жінці 29055 грн. середнього заробітку.

Попри те, що керівник навчального закладу чинив спротив встановленню об’єктивної істини у справі, на надаючи на вимогу прокуратури і суду усіх необхідних документів, суд, урахувавши усі обставини, прийняв зважене та об’єктивне рішення.

Наразі рішення суду, постановлене за позовом прокуратури, набрало законної сили, відтак шкода, завдана ліцею незаконними діями Юрія Лазаренка, буде стягнута з нього на користь Нововолинського ліцею-інтернату.

Нагадаємо, головний бухгалтер стверджувала, що у неї виник конфлікт з директором через те, що вона вказувала на його помилки і в результаті цього була фінансово покарана. Йшлося про використання паливно-мастильних матеріалів, харчування, благодійних внесків батьків учнів, які не обліковувалися. З її слів, закупівлі здійснювалися «невідомо як», також вона звертала увагу директора на крадіжки продуктів харчування.

Представники батьківського колективу мали низку претензій до директора. Відтак, просили розірвати з ним контракт.

Тим часом, представники педагогічного колективу Нововолинського ліцею-інтернату були стурбовані ситуацією, яка виникла навколо закладу. Вони просили залишити на посаді чинного виконувача обов’язків директора Нововолинського ліцею-інтернату. Своєю чергою, голова облради Ігор Палиця, до якого з цією проблемою звертався колектив, запропонував провести вибори директора ліцею шляхом таємного голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
катя Показати IP 13 Травня 2017 18:02
От і закінчилось директорування.На вихід з речами!Правда перемагає!
Karp Показати IP 13 Травня 2017 18:18
Клюють тебе Юра ті стервятники, заважаєш ти їм гроші великі гребсти... Тримайся, всі однокласники тебе підтримують. Кращого директора ліцей поки не знав.
ввв Показати IP 13 Травня 2017 22:01
Хвали мене моя губонька...Да,Юрію?
Karp до ввв Показати IP 14 Травня 2017 00:05
М*дак ти, або із тих самих стервятників. Напиши свій номер і тобі завтра подзвонять пару сотень людей(однокдасники і всі ті хто вчився в цьому ж ліцеї при Лазаренкові) і почуєш правду. Я особисто вчився з ним, бачив і знаю що робилося тоді і що робиться зараз. Повиганяв він якраз тих, хто грабував ліцей, за хабарі всовували дітей своїх знайомих, витягували їх до червоних дипломів. Попі...діть ще тут, то порозписую всі прізвища і факти. Юра, не звертай уваги на цей непотріб. Просто роби те, що робиш.
ддд Показати IP 14 Травня 2017 08:49
А хто Вам дозволяв хамати і обзивати людей.Ви говорите ,що при Лазаренкові все так супер Ви дуже помиляєтесь, він просто вміє дуже гарно говорити і людям замилювати гроші. А Ви спитайте колектив , що за нього говорить позаочі і не може дочекатися коли він піде.. В все що він зробив це розвалив заклад, скрізь одні руїни, все починає а до кінця не доводить тільки не доцільно витрачає кошти на різну єрунду. Можна багато чого розповісти про діяльність , але цей бруд нікому не потрібний
Однокласник Лазаренк Показати IP 14 Травня 2017 08:54
Вчився Юра дуже погано, залишали по 2 роки в одному класі. Тримався збоку , заляканий, відлюдькуватий. Але його по життю просувала мама директор Іваничівського інтернату.
Правник Показати IP 14 Травня 2017 10:34
ОООООООООООО!!!!!!!!тут Непочатий край роботи! Невже нема достойнішого на посаду директора?
Правник Показати IP 14 Травня 2017 10:54
ОООООООООООО!!!!!!!!тут Непочатий край роботи! Невже нема достойнішого на посаду директора?
Вчитель Показати IP 14 Травня 2017 13:53
Люди! Освітяни! Чому постійно стільки шуму коло персони Лазаренка? І він ще тільки в,о. А що вже вже буде, як його затвердять? Шановна Плахотна, роберіться, візьміть під свій контроль цю справу. Чому до цього часу не проведене таємне голосування? Кому це вигідно? Лазаренко боїться свого колективу? Працює він ще комуністичними методами свого діда( в будь-яку погоду жене колектив під облраду з транспорантами на вою підтримку). Де це бачено? Ясно, що люди туди їдуть примусово, бо хто ж відмовить діючому в.о директора?звідки він узявся на цю посаду? Був водієм в Іваничівському інтернаті, і - на тобі- директор ліцею!!!!!!!!!Де таке видано? Свою діяльність на посаді директора почав із фінансових махінацій, але не поталанило йому з бухгалтером, вона виявилася чесною жінкою. прокуратура довела його злочинні наміри, а він ще нами керує? НАВЕДІТЬ ПОРЯДОК!
Обізнаний Показати IP 15 Травня 2017 10:07
Ми, колектив ліцей, просимо проведіть таємне голосування! Правда нема іншого кандидата, ніхто не подав свою кандидатуру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus