USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З екс-директора «Луцьктепла» стягнули 70 тисяч

18 Грудня 2013 09:55
Через договір, який уклав колишній директор «Луцьктепла» підприємство втратило 70 тисяч гривень. Однак за сприяння прокуратури ці кошти стягнули з екс-керівника та повернули на підприємство, - про це повідомили у прокуратурі міста.



Прокурор міста Луцька в інтересах держави і територіальної громади в особі Луцької міської ради та державного комунального підприємства «Луцьктепло» звернувся до суду з позовом про стягнення з екс-директора цього підприємства Рустама Дячука 70 тисяч гривень.



Так, ще в 2012 році відносно нього прокурор Волинської області порушив кримінальну справу за фактом розтрати коштів шляхом зловживання службовим становищем.

Під час досудового розслідування, встановили, що депутат Луцької міської ради Рустам Дячук, обіймаючи раніше посаду директора ДКП «Луцьктепло» уклав договір, через який очолюване ним підприємство зазнало збитків на суму 70 тисяч гривень.

Постановою Луцького міськрайонного суду він звільнений від кримінальної відповідальності у зв’язку із закінченням строків давності.

Однак з метою стягнення з нього заподіяних комунальному підприємству збитків, у червні цього року прокурор міста Луцька пред’явив позов.

Рішенням Луцького міськрайонного суду ця позовна заява прокурора міста Луцька задоволена в повному обсязі.

Рішення суду вже набрало законної сили та передано на примусове виконання у встановленому законом порядку.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я йому казав))) Показати IP 18 Грудня 2013 12:48
Догрався Рустемчик, добре, що порішав і не посадили...
прогноз Показати IP 18 Грудня 2013 18:20
Буде Рустем тапір апазіціанєром)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus