USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Кадрові оборудки» на «Луцьтепло»: повертають колишнього директора?

31 Грудня 2014 11:44
Протести на ДКП «Луцьктепло» з вимогами звільнити керівника комунального підприємства міста «приховують» бажання колишнього директора підприємства повернути собі посаду.

Так, замість нинішнього керівника підприємства Олександра Киричука хочуть прилаштувати колишнього директора Рустам Дячука, який там допрацювався до криміналу. Про це повідомляє «Волинський інформаційний портал» з посиланням на власні джерела.

Згідно з повідомленням, наразі ініціатори «кадрової оборудки» збирають підписи під відповідним зверненням до влади міста.

Нагадаємо, що суперечності трудового колективу та керівництва ДКП «Луцьктепло» тривають вже достатньо довго. «На-гора» протистояння вийшло навесні 2014-го, і винесла його на люди звільнена у лютому фахівець з питань зайнятості Неоніла Слюсар, яка ще й була головою первинної профспілкової організації підприємства. Тоді юрист підприємства В’ячеслав Наумчук розповів, що посаду створило попереднє керівництво спеціально під цю жінку, і вона не була включена в обґрунтування тарифу, оскільки не має змісту і функцій, необхідних для функціонування підприємства. Ба навіть більше – функції фахівця з питань зайнятості дублюються посадовими обов’язками працівників відділу кадрів.

Протистояння дійшли до суду. Феміда незаконності у діях директора КП Олександра Киричука не побачила. Однак Неоніла Слюсар із цим не погодилася.

З того часу перипетії на ДКП «Луцьктепло» неодноразово були у стрічках новин місцевих видань. У конфлікт втрутився навіть «Правий сектор».

Врешті-решт в останній місяць 2014-го суперечності досягли критичної межі. Луцький міський голова Микола Романюк під час сесії Луцької міської ради пообіцяв поспілкуватися з працівниками ДКП «Луцьктепло». І, щоб вирішити конфлікт на підприємстві, 25 грудня мер прийшов на збори колективу ДКП.

Кількагодинна розмова між мером та працівниками «Луцьктепла» нібито завершилася компромісним рішенням. Директора підприємства Олександра Киричука буде звільнено, – пообіцяв Микола Романюк.

Однак, як розповіли виданню працівники «Луцьктепла», цим остаточну крапку у вирішенні суперечностей поставлено не було. Актив протестувальників, з-поміж яких і згадана Неоніла Слюсар, зараз працюють над збором підписів під зверненням до влади Луцька з вимогою повернути на посаду колишнього керівника підприємства Рустама Дячука.

Оскільки трудова діяльність на згаданій посаді пана Дячука «потягнула» на кримінал у квітні 2011 року, така вимога виглядає принаймні дивною. Нагадаємо, що прокуратура Луцька порушила кримінальну справу за фактом порушень на ДКП «Луцьктепло».

До речі, 2011-го Рустама Дячука зі своїх лав виключили й тимошенківці, під прапорами яких той потрапив до депутатського корпусу міськради. Як йшлося у рішенні, через порушення положення про фракцію.

ЧИТАТИ ЩЕ: РУСТАМА ДЯЧУКА «ПОПРОСИЛИ» З «НОВОГО ЛУЦЬКА»

У лютому 2013-му прокуратура вимагала від суду визнати депутата Луцької міськради Рустама Дячука винним у розтраті комунальних грошей в особливо великих розмірах і призначити йому покарання у вигляді шести з половиною років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
з новим роком Показати IP 31 Грудня 2014 12:00
це все брехня! колектив же сказав що хоче бачити директором колишнього головного інженера Мельника. до чого тут Дячук?
КОРПУС Показати IP 31 Грудня 2014 12:16
Дячука виганяли, виключали звідки тільки можливо було вигнати чи виключити. Це непотрібна, непорядна, "гнила" людина! Як депутат - нуль, одні інтриги, які не на користь місту! З Новим роком!
Дьодік Показати IP 31 Грудня 2014 12:29
Поставте п"яного снєсаря директором великого підприємства і буде всім щастя (але не буде тепла в домівках). Я не за Дячука - я просто за те щоб дружити з головою...
Вася до Дьодік Показати IP 31 Грудня 2014 14:22
тільки бандит і негідник( з річним доходом в один мільйон гривень) Кирик достойний бути директором комунального підприємства. У нього аж дві вищі освіти (і нічого шо пацан 3 до 5 не додасть без калькулятора) воно ж вірне свому господарю аж до змісту свого кишечника
Лучанин Показати IP 31 Грудня 2014 12:50
За що боролись на те й напоролись. Боже чого в нас люди такі барани.
777 Показати IP 31 Грудня 2014 12:57
Дячука можна прирівняти до того "снєсаря" бо він по освіті юрист, який працював прокурорчиком - невдало. А призначити його директором "Луцьктепло" було закулісне політичне рішення, які на жаль досить часто приймаються і не до чого позитивного не приводять. Я також тільки за те, щоб при призначені керівника в першу чергу враховувати його професійний рівень та порядність!
1111 Показати IP 31 Грудня 2014 13:06
Дячук х,,,,,,ло!
тепловик Показати IP 31 Грудня 2014 13:27
Голова міста ніколи не входить в річку двічі і не поверне цього прохвоста і злодія назад на цю посаду.
V.S.A. Показати IP 31 Грудня 2014 13:31
Ні Дячук.,ні Киричук не можугь бути директором такого підприємства як "Луцьктепло" - це люди, які дбають про своє збагачення про свій комфорт аж ніяк про людей,про підприємство, вони не є професіонали і далеко непорядні люди. Крім цього ці горе-керівники приводили на підприємство ще і свою команду, для них створювались посади,хоча з діяльностю комунального підприємства їх нічого не повязувало. Заступники директорів з фінансово-економічних питань неефективно використовували кошти /спільно із своїми босами/
ВОНО до V.S.A. Показати IP 31 Грудня 2014 14:29
все як завжди, тролі і чинуші краще за працівників знають хто чим пахне і хто злодій . заколупали ви вже з своєю наглою брехнею. Але є і факти - Кирик злякався і виплатив зарплату, а ще післявчора розказував шо до березня нічого її чекати. У *злодія* Дячука люди получали зароблене вчасно і в достойній кількості, а від континіумських нічого крім мату і погроз не чули. Зате ПЯТЬ замів директора получали ой як багато і завжди вчасно та ще й з надбавками в 50% за *важкий труд* в саунах
Хлоп Показати IP 31 Грудня 2014 13:59
Данильчук! Данильчук!
ВОНО Показати IP 31 Грудня 2014 14:41
Романюк опять кинул лохов непадетски!!!! крутите гайки тупые слесаришки, а кому вами рулить решат и без вас
анонімус Показати IP 31 Грудня 2014 15:05
мабуть занадто багато знає
працівник Показати IP 31 Грудня 2014 17:20
Чудеса))) при злодії Дячуку зарплати росли,премії,все по графіку виплачувалось,дітям спорзали відкривались,без кредитів потихеньку модернізовувались,а при "чесному" Кирику набрали міліони кредиту,зарплати поврізали до придєла про премії взагалі всі забули,на людей наплювати,замість модернізації фірми Кирика білять туалети по 1000грн за метр,оточення Кирика отримує десятки тисяч зарплати хоча на роботі появляються тількі за преміямиочі сльозьми наливаються коли дивишся як нагло розкрадають гроші які належать місту
Волинь Показати IP 31 Грудня 2014 23:14
Тігіпківський комсомолець романюк дочекається, що його вилами винесуть з міськради, як гній. Воно пів Луцька продало.
понятно Показати IP 2 Січня 2015 09:14
так он воно до чого весь сир-бор був... А як гарно розказували: "трудовий колектив", "профспілка", "права трудящих". А це виявляється затіяли щоб злодія вернути до корита

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus