USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

З яким бюджетом волиняни житимуть цього року

14 Січня 2014 12:50
Волинь поки що працює з 1/12 торішнього бюджету.

Днями народні депутати України мають розглянути проект Закону про державний бюджет. Щойно головний фінансовий документ країни приймуть, в області активно розпочнуть роботу обласні депутатські комісії.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука сьогодні, 14 січня.

Утім, чи зможуть депутати вже під час наступної сесії розподілити бюджетні кошти, залишається під питанням. Адже в обласні раді – дві незакриті сесії. Одна з них – позачергова, на яку обранці громади збиралися тричі, і стосується вона «євроінтеграційного» рішення. Інша, яку так і не розпочали, - чергова.

Поки що дата засідання сесій не відома. Як діятимуть депутати, чи блокуватимуть роботу сесії, чи все ж домовляться, хто кому поступиться і чим – стане відомо згодом. Проте, не виключено, що наступна сесія обласної ради буде «гарячою».

Раніше повідомлялося, що під час засідання погоджувальної ради обласної ради за участю представників фракцій, вдалося домовитися, що позачергова сесія повинна продовжити роботу у період з 8 до 14 січня наступного року. Утім, цього так і не сталося досі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus