USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

З Маріуполя за день евакуювали 11 тисяч людей

17 Березня 2022 00:34
Майже 11 тисяч людей виїхали із Маріуполя до Запоріжжя за сьогодні.

Про це повідомляє міськрада Маріуполя.

«Люди евакуювались на 2,5 тис. легкових авто. А тих, хто самотужки дісталися Бердянська і не змогли продовжити рух, вивезли автобусами у бік Запоріжжя. Усього 15 автобусів, у трьох із них діти», – сказано в повідомленні.

Віце-прем’єр Ірина Верещук додала, що українську колону з продовольством та автобусами для евакуації так і не пропустили до Маріуполя. Вона уточнила, що всього у Запоріжжя сьогодні прибули 6426 маріупольців, з них – 2039 дітей.

У Запоріжжі допомогу можна отримати за адресами:

вул. Рекордна, 41 (приміщення цирку);

Оріхівське шосе, 26 (Епіцентр).

Контакт-центр: 0800503508 (цілодобово).

Раніше сьогодні на драмтеатр Маріуполя військові РФ скинули бомбу, під завалами опинилися люди. Скільки під завалами загиблих – наразі невідомо. У місті йдуть жорстокі бої. Потім окупанти скинули бомбу на басейн Маріуполя – там ховалися жінки та діти.

Також військові РФ обстріляли автоколону з біженцями із Маріуполя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus