USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

З полону визволили «кіборга» Донецького аеропорту

25 Листопада 2014 15:48
З полону терористів учора, 24 листопада, звільнили одного з захисників Донецького аеропорту. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє УНН.

"Вчора був звільнений з полону один з "кіборгів", наш військовий, який героїчно захищав українські позиції на території Донецького аеропорту. Чоловік провів в полоні бойовиків понад 3 місяці, але не зламався і не перейшов на їхню сторону", - повідомив речник РНБО.

Зазначимо, бойовики кілька тижнів поспіль обстрілюють українські позиції у зоні донецького аеропорту. Він досі лишається під контролем сил АТО. Українських військових, які не здають свої позиції в аеропорту, за стійкість охрестили "кіборгами".

ДИВИТИСЬ ФОТО, ЯК «КІБОРГИ» ОБІГРІВАЮТЬСЯ І ГОТУЮТЬ ЇЖУ В ТЕРМІНАЛІ АЕРОПОРТУ

Нагадаємо, у списку полонених на Донбасі перебувають 650 українців.

Як повідомляло Інформаційн агентство Волинські Новини, зі 165 полонених бійців 51 ОМБ визволили 116. Ще 49 бійців 51 бригади досі перебувають в полоні терористів.

Нагадаємо, обмін полоненими між представниками самопроголошених Донецькій (ДНР), Луганській народними республіками (ЛНР) і українською стороною був передбачений меморандумом, підписаним у Мінську.

Спочатку, меморандум передбачав обмін полоненими за формулою “всіх на всіх”, проте трохи пізніше обмін став здійснюватися в кілька етапів — “50 на 50”, “30 на 30” тощо. Починаючи з підписання першої Мінської угоди, сторони конфлікту неодноразово проводили обмін полоненими.

ЧИТАТИ СПИСКИ ВИЗВОЛЕНИХ З ПОЛОНУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus