USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З полону звільнили майора 51-ої бригади

22 Лютого 2015 22:00
Серед українських військових звільнених з полону 21 лютого – майор легендарної, тепер розформованої 51-ої бригади Петро Лещук.

Петро Леонідович потрапив у полон до бойовиків при виході з іловайського котла. Таким чином, офіцер, якому, зідно з даними СБУ, за день до визволення виповнилось 39 років, провів у полоні терористів 6 місяців.

Наразі в полоні бойовиків ще залишається троє бійців 51 бригади: майор Сергій Фураєв і солдати Ткачук (ім’я уточнюється, ймовірно, Тарас) та Артем Комісарчук з Хмельниччини.

Їх імена, разом з іменами ще трьох бійців 51-ої бригади, яких визволили згодом (включаючи визволеного 21 лютого майора Петра Лещука), назвали кадрові офіцери 51-ї окремої механізованої бригади, яких визволили з полону 26 грудня.

ЧИТАТИ ПОВНИЙ СПИСОК ВИЗВОЛЕНИХ З ПОЛОНУ ВОЛИНЯН

P. S. За станом на 24 лютого стало відомо, що серед звільнених 21 лютого бійців - ще один волинянин, Кузьма Михайло Олександрович, 10.07.87 р.н., житель села Луковичі Іваничівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus